Star Clippers
Costa Rica – Nicaragua – Panama

PURA VIDA !

Bijna tweemaal zo groot als België, heeft Costa Rica de allure van één groot natuurreservaat : gelegen in Centraal-Amerika biedt het van kust tot kust (tussen de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee), en van grens tot grens (tussen Nicaragua en Panama), één ononderbroken gevoel van een aards paradijs met tropische weelde, exuberante landschappen, idyllische stranden.

In “het land van de eeuwige lente” (met een gemiddelde temperatuur tussen 27-30°C) staat één zaak voorop : Pura Vida, vertaald als het Pure Leven is het vooral uitdrukking geven aan “intens genieten”.

Wat maakt een zeilcruise met Star Clipper zo uniek ?

OP HET RITME VAN DE WIND (als belangrijkste energiebron)

Het is een sensationele ervaring om, voortgestuwd door de wind, door het turquoise water te klieven. Het zicht dat je hebt vanop het teakhouten dek is niet te evenaren. Dat gevoel kunnen delen met een groep gelijkgestemde passagiers van over heel de wereld is iets heel bijzonder, iets dat je op weinig andere cruiseschepen zal terugvinden.

ACTIEF & SPORTIEF

De voorgestelde vaarroutes lenen zich uitstekend om te waterskiën, snorkelen, kajakken en kanovaren en dat vanaf de mooiste stranden en met professionele begeleiders.

COSTA RICA & NICARAGUA

8-daagse zeiljachtcruise: Puerto Caldera – Puerto Caldera

Costa Rica behoort tot de gelukkigste landen ter wereld !

 

Uitzonderlijk is ook het dagje in het onbekende Nicaragua.

San Juan del Sur is Nicaragua’s hipste strand-en surfparadijs met coole cocktailbars en een zalige far niente vakantiesfeer. Het is chillen in een decor van tropische stranden en felgekleurde huizen.

COSTA RICA & PANAMA

8-daagse zeiljachtcruise: Puerto Caldera – Puerto Caldera

Geniet van een tropisch avontuur Costa Rica met de idyllische stranden, groene regenwouden en vooral de “Pura Vida”. Zalige far niente in een zonovergoten exotische paradijs.

 

De tweedaagse in Panama is natuurlijk een bijzondere ervaring.

Coiba is ongetwijfeld één van de beste plekken om te snorkelen en te duiken in Panama.

Het Marine Park Golfo de Chiriqui is een paradijs voor natuurliefhebbers.

Voor meer info over Star Clippers, raadpleeg uw reisagent of Footprints Luxury Cruises :
Contactpersoon : Lynn Vleugels
+32 (0)3 242.82.88
cruises@footprints.be