MIS DEZE KANS NIET

STAR CLIPPERS

EEN OPMERKELIJKE PROMO

UNIEKE KANS: boek snel

Athene – Athene, 7 nachten

 • Star Clipper
 • 2024: van 03 tot 10 augustus
 • 8 dagen / 7 nachten
 • + 2 hotelovernachtingen in Athene !

Onvoorstelbare prijs, per persoon vanaf

 • Categorie 4: € 3.114 ! … aan deze prijs blijft je echt niet thuis
 • Inbegrepen: Cruise in volpension, vluchten, transfers,  havengelden + 2 hotelovernachtingen in Athene 

Droomvakanties aan boord van riante zeilschepen

Star Clipper

Dit prachtig zeiljacht, 115,5 m lang/15 m breed, biedt plaats aan 166 passagiers (crew 74). Het leven aan boord is heerlijk ontspannend en heeft veel weg van dat op een privéjacht.

 • Bouwjaar: 1992
 • 4  masten, masthoogte: 63 m
 • Er zijn twee zwembaden.
 • Zeiloppervlakte: 3.365 m2

Inbegrepen: watersporten
Tijdens beach stops biedt het sportteam u watersporten aan: kajaks, paddleboards en rubberboten, maar ook waterskiën en windsurfen.

DIT IS EEN CRUISE VOOR LEVENSGENIETERS.

Zon, zee… en far niente!

Welkom aan boord van het prachtige zeiljacht Star Clipper voor een onvergetelijke 8-daagse cruise langs de idyllische Griekse eilanden. Ontdek pittoreske stadjes genesteld in schilderachtige baaien en bewonder de fraaie landschappen bezaaid met olijfbomen.

Deze zeilcruise, die heen en terug van Athene vaart in de warme maand augustus, is een ware droom voor levensgenieters. Laat u meevoeren door de wind en geniet van de vrijheid en schoonheid die deze unieke reis te bieden heeft!

Het is een echte reiservaring, want door de kleine diepgang van de schepen brengt Star Clippers jou naar kleinschalige en charmante havens, ver weg van de overdrukke cruiseterminals. Op deze manier ontdek je ook zoveel meer van de bestemming. Bovendien wordt er ’s nachts gevaren, zodat je overdag voluit kan genieten van het aanbod aan excursies. Wat het nog extra leuk maakt, zijn de lange aanlegtijden.

Dag 1 – Vrijdag 2 augustus: België – Athene 

Vlucht naar Athene. Transfer van het hotel.

Overnachting in een 4* hotel in Athene, in dubbele kamer op basis van kamer & ontbijt.

Dag 2 – Zaterdag 3 augustus: Athene – Piraeus (Griekenland)

Als je in de schaduw van de Akropolis op de Agora loopt, hoor je bijna de stemmen van Plato, Socrates en Aristoteles discussiëren over wie de grootste filosoof was. Het oude Athene, de geboorteplaats van de democratie en het epicentrum van de westerse beschaving, is een stad voor alle eeuwigheid.

Transfer naar de haven (Piraeus) en inscheping aan boord van Star Clipper.

Dag 3 – Zondag 4 augustus: genieten op zee

Elk Star Clippers-schip biedt een traditionele en elegante manier om de wereld te zien. Voel hoe de wind de zeilen vult en je zachtjes van de ene prachtige bestemming naar de andere voert. Tijdens uw verblijf aan boord kunt u ervoor kiezen om te ontspannen op een ligstoel of af te koelen in een van de zwembaden op het bovendek, terwijl meer avontuurlijke passagiers kunnen genieten van de mogelijkheid om het tuigage te beklimmen of zelfs een poging te wagen om het schip te besturen. Als alternatief kunt u door de binnenruimtes van het schip dwalen en ontspannende lounges en een rustige bibliotheek ontdekken.

Dag 4 – Maandag 5 augustus: Dikili (Turkije)

Dikili is een slaperig strandstadje, authentiek Turks. De haven is omzoomd met openluchtrestaurants en winkels met lokale specialiteiten In de buurt is Bergama een bezoek waard, vooral vanwege de twee belangrijkste monumenten: de Akropolis op een hoogte van 280 meter en het Asklepion.

Dag 5 – Dinsdag 6 augustus: Myrina – Lemnos (Griekenland)

Het was Zeus die Hephaestus van de berg Olympus slingerde om op Limnos te landen, waardoor de god van de metaalbewerking permanent mank liep. Misschien werd hij gezond gemaakt door uitstekende rode en witte wijnen (al dan niet versterkt) die op de vulkanische bodem van Limnos werden verbouwd. De stad Myrina ligt onder de kronkelende witte wallen van de Kastro, gebouwd in 1186. Maar zelfs eerdere ruïnes – een van de oudste vindplaatsen in Griekenland – liggen in het nabijgelegen Poliohni.

Dag 6 – Woensdag 7 augustus: Skiathos (Griekenland)

De meest verfijnde van de Sporaden, rijk aan trendy winkels waar nauwelijks geklede bezoekers die vrij nemen van de nabijgelegen stranden winkelen voor dure slierten kleding en sieraden. Ga een paar blokken landinwaarts en je vindt charmante, met bloemen versierde huizen en tuinen vol met fruitbomen.

Dag 7 – Donderdag 8 augustus: Skopelos (Griekenland)

Een groen eiland gezegend met olijf-, amandel- en fruitbomen. Als je de baai rond Skopelos-stad binnenvaart, doet het je denken aan een gigantisch Grieks amfitheater. 120 kerken nestelen zich onder de ruïnes van het Venetiaanse kasteel, en twee kloosters en een klooster klampen zich vast aan heuvels boven de baai.

Dag 8 – Vrijdag 9 augustus: Poros (Griekenland)

Het is amper een hink-stap-sprong van het schiereiland Argolid naar het eiland Poros, ook wel Kalavria genoemd. De marineacademie van Griekenland is hier en bezoekers kunnen elke ochtend de fanfare van de cadetten horen. Het uitzicht vanaf de tempel van Poseidon is eeuwig, wat misschien de reden is waarom de gedoemde redenaar Demosthenes ervoor koos om hier een einde aan zijn leven te maken. Neem een watertaxi naar Galatas voor excursies naar de geurige citroenboomgaarden van Lemonodasos, of trek landinwaarts naar het oude Troezen of Epidauros.

Dag 9 – Zaterdag 10 augustus: Athene (Griekenland)

Einde van de cruise. Transfer naar het hotel voor overnachting.

Dag 10 – Zondag 11 augustus: Athene – België

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Vluchten & taksen zijn op basis van tarieven en beschikbaarheid op datum van 13/03/2024.

Categorie 4, Buitenhut: Badkamer met douche / Gemiddelde oppervlakte: 11 m2

Categorie 3, Buitenhut: Badkamer met douche / Gemiddelde oppervlakte: 11 m2

Categorie 2, Grote Buitenhut: Badkamer met douche / Gemiddelde oppervlakte: 12 m2

Categorie 1, Deluxe Dekhut: Badkamer met douche, minibar, deuren openen naar het dek toe / Gemiddelde oppervlakte: 14,5 m2

Categorie 2, Grote Buitenhut

Categorie 3, Buitenhut

Voor info & reservatie: contacteer uw reisagent.

Deze promo’s kunnen jou misschien ook interesseren…

Corsica & Côte d’Azur

 • Star Flyer
 • 2024: van 03 tot 10 augustus
 • 8 dagen / 7 nachten
 • Vanaf € 2.450 pp
 • Inbegrepen: Cruise in volpension, vluchten, transfers en havengelden

Rome – Rome, minicruise 4 nachten

 • Royal Clipper
 • 2024: van 16 tot 20 juli
 • 5 dagen / 4 nachten
 • Vanaf € 1.920 pp
 • Inbegrepen: Cruise in volpension, vluchten, transfers en havengelden