Silversea’s wereldcruise in 2027, genaamd “De Drie Oceanen”, belooft een ongeëvenaarde reiservaring te worden met een route die 80 bestemmingen aandoet over 35 landen en 5 continenten.

LOS ANGELES > KOPENHAGEN van 8 januari tot 7 juni 2027

Deze 149-daagse reis aan boord van de Silver Dawn, een van de kleinste schepen in zijn klasse, omvat 20 nieuwe havens die nog nooit eerder door Silversea zijn aangedaan.

Het is een rijke mix van culturen, landschappen en ervaringen, van de tropische parels in Frans-Polynesië tot Zuid-Afrika, tot het lieflijke Scandinavië.

EXTRA’S VAN DEZE WERELDCRUISE
– Privé Executive Transfers tussen huis, luchthaven en schip (1)
– Business Class vluchten (vanuit geselecteerde landen/luchthavens) (1)
– Meet & Greet (2)
– Bon Voyage ontvangst, diner en overnachting vóór ontscheping
– Excursies aan wal (één per haven, per dag) (3)
– $ 1.000 boordtegoed per gast (tot $ 2.000 per suite)
– Exclusieve wereldcruise-evenementen
– Een Otium spabehandeling per gast (4)
– Speciale gedenkgeschenken
– Silver Shore Baggage Valet (maximaal 2 tassen, 50lbs per stuk, per gast)
– Wasservice
– Onbeperkt Premium Wi-Fi (maximaal 2 apparaten per persoon)
– Medische dienst (5)
– Visumpakket (6)

1 – Tussen huis en luchthaven, tot 80 km/50 mijl per transfer, alleen tarief van Door-to-Door tarief | 2 – Op de luchthaven van aankomst | 3 – In geselecteerde aanleghavens | 4 – Tijdens de hele duur van de wereldcruise | 5 – Medische dienst omvat: bezoeken aan het medisch centrum van het schip, medische diensten waarvoor Silversea normaal een vergoeding vraagt, medische tests die aan boord worden uitgevoerd en medicijnen die door de arts aan boord worden voorgeschreven om een kwaal te behandelen. Silversea rekent geen navullingen van voorgeschreven medicijnen, de kosten voor het overbrengen van een gast 6 – Voor VS, Canada, VK, Duitsland, Australië, Brazilië, Mexico, China, Singapore, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland Alle andere standaard insluitsels zijn van toepassing. SA2405067895

De Silver Dawn, het tiende ultra-luxe schip van Silversea Cruises, zet een nieuwe standaard uit. Met een capaciteit voor 596 gasten, biedt het schip acht eetgelegenheden en een baanbrekend wellness-programma, OTIVM. De suites variëren van de comfortabele Classic Veranda Suite tot de weelderige Owner’s Suite, en het schip biedt een scala aan uitstekende routes. De Silver Dawn is een prachtig voorbeeld van moderne elegantie en innovatief design, een ware evolutie binnen de vloot.

Silver Dawn , SALT Kitchen

Silver Dawn , Dolce Vita

Silver Dawn , Veranda Suite

Wereldcruise 2027
DE DRIE OCEANEN

Naar meer dan 50 UNESCO-werelderfgoedlocaties

Silversea’s wereldcruise van 149 dagen in 2027 belooft een ongeëvenaarde ervaring met bezoeken aan 35 landen verspreid over 5 continenten, inclusief 20 nieuwe aanloophavens. Deze reis zal de meest uitgebreide zijn in de geschiedenis van Silversea, waardoor u de kans krijgt om de wereld te ontdekken aan boord van een van de meest intieme luxe cruiseschepen.

De Stille, Indische en Atlantische Oceaan

Elke oceaan zal unieke plaatsen, culturen en verhalen onthullen die zowel aan boord als daarbuiten tot leven zullen komen, terwijl gasten de oversteek van de ene naar de andere oceaan vieren met regionale evenementen, entertainment, geschenken, lezingen en nog veel meer.

Als geheel te boeken? Of een segment ervan?

Deze wereldcruise biedt u een unieke kans om de wonderen van de wereld te ervaren. U heeft de flexibiliteit om de gehele reis te ondernemen, of slechts een deel ervan, afhankelijk van uw voorkeuren en beschikbaarheid. Het is mogelijk om verschillende segmenten van de cruise te combineren, waardoor u een gepersonaliseerde reisroute kunt samenstellen die aansluit bij uw droomvakantie.

EEN OCEAAN VAN TIJD: DE STILLE OCEAAN

Doe het rustig aan om de kunst van het reizen te waarderen, evenals de ongeëvenaarde schoonheid van Hawaï en Frans Polynesië. Gasten reizen in 46 dagen door de Stille Oceaan, van Los Angeles naar Brisbane. De tijd die wordt doorgebracht op veel van de meest idyllische stranden van de planeet, met ongeëvenaarde mogelijkheden om wilde dieren te spotten, vormt een aanvulling op een diepe duik in de regionale cultuur – met als hoogtepunten de traditionele architectuur van Fiji, het rijke Polynesische erfgoed en geschiedenis, en de Melanesische keuken. Bijzondere bestemmingen zijn Hilo, Kahului en Honolulu in Hawaï, Nuku Hiva, Rangiroa, Moorea, Bora Bora, Apia, Lautoka, Champagne Beach, Lifou, Airlie Beach in de Whitsundays, Darwin en Brisbane.

Naast de mogelijkheid om het op de UNESCO-lijst opgenomen Hawaii Volcanoes National Park te bezoeken, zullen gasten genieten van een op maat gemaakt World Cruise-evenement op deze prachtige archipel, waarbij oude Polynesische zeevaarders worden geëerd tijdens een ho’olaule’a bij zonsondergang in Honolulu, met traditionele gerechten, tropische drankjes en een nacht sterren kijken.

Bora Bora

EEN OCEAAN VAN LEVEN: DE INDISCHE OCEAAN

Tussen Brisbane en Kaapstad komen reizigers in contact met Moeder Natuur, oude culturen en iconische wilde dieren. Een onderdompeling in de Indische Oceaan zal zich concentreren op een zevendaagse diepe duik in Zuid-Afrika, geïnspireerd door Silversea’s uitgebreide scouting in de regio, met safari-ervaringen om de Big Five te spotten in enkele van de meest spectaculaire landschappen van de planeet.Hoogtepunten van dit hoofdstuk zijn onder andere Bali, Semarang, Singapore, Colombo, de Malediven, de Seychellen, Réunion en Zuid-Afrika.Hoogtepunten in dit segment die op de UNESCO-lijst staan, zijn onder andere een bezoek aan het Great Barrier Reef en een kans om het Vallée de Mai Natuurreservaat op het eiland Praslin op de Seychellen te verkennen.Een inbegrepen twee nachten durende overland ervaring van Durban naar Port Elizabeth zal wereldcruisende gasten in staat stellen om dieper aan land te reizen in het hart van zuidelijk Afrika, waarbij ze worden ondergedompeld in een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld, de Victoria Watervallen. Gasten arriveren per vliegtuig om de majesteit van deze iconische watervallen vanuit elke hoek te aanschouwen, inclusief een privé riviercruise bij zonsondergang. Ze verblijven in uniek comfort in een luxe buitenpost aan de Zambezi rivier en ontdekken dit machtige natuurverschijnsel zoals Dr. Livingstone het in 1855 vond.

EEN OCEAAN VAN ONTDEKKING: DE ATLANTISCHE OCEAAN

De Three Oceans World Cruise 2027 stelt reizigers in staat om de voetsporen van de evolutie van de mensheid te volgen tussen Kaapstad en Kopenhagen, waarbij de dramatische landschappen en eeuwenoude geheimen van de regio worden verkend.Van de fjorden van Noorwegen tot de afgelegen noordelijke eilanden van het Verenigd Koninkrijk, de legendarische maritieme geschiedenis van Noord-Ierland en de beroemde steden van Noord-Europa, de vooruitgang van de beschaving is open voor interpretatie in elk van de gevarieerde attracties van de Atlantische Oceaan.De Silver Dawn vertrekt vanuit Kaapstad en waagt zich langs de westkust van Afrika. Namibië, Angola, Ghana en Gambia worden doorkruist voordat we aankomen in Dakar.Praia, Arrecife, Agadir, Casablanca en meer gaan vooraf aan de aankomst in Lissabon.En verschillende bestemmingen in het westelijke Middellandse Zeegebied en het Verenigd Koninkrijk leiden naar Noord-Europa.Silversea’s experts op het gebied van bestemmingen stellen voor om gasten te laten genieten van een muzikale avond op maat in St. Anne’s Cathedral in Belfast, met een avond vol harmonieën van over het hele Emerald Isle, verfijnde lokale gastronomie en verschillende culturele vieringen in een prachtige omgeving.

Kopenhagen, Denemarken

Elk verblijf in de haven is geselecteerd om de ervaring in elke bestemming te optimaliseren. Naast 11 overnachtingen in iconische bestemmingen zoals Honolulu, Cairns, Colombo, Kaapstad, Bordeaux en nog veel meer, zal Silver Dawn langer in de haven blijven dan welke andere wereldcruise dan ook, waardoor er meer toegang is tot meer verrijkende ervaringen – de oude stad Kandy, het Yala National Park, en game drives vanuit Port Elizabeth, bijvoorbeeld.

S.A.L.T.
CULTURELE ONDERDOMPELING DOOR DE CULINAIRE LENS

Het nieuwste schip uit de Muse-klasse biedt reizigers zowel aan boord als aan wal een culinaire onderdompeling dankzij Silversea’s culinaire S.A.L.T.-programma.

In het S.A.L.T. Lab, een proefkeuken aan boord, biedt een scala aan culinaire programma’s, samengesteld door regionale voedselexperts, reizigers de kans om de lokale ingrediënten te ervaren.

In de S.A.L.T. Kitchen verandert het menu voortdurend, geïnspireerd door regionale gerechten en smaken.

De S.A.L.T. Bar serveert op maat gemaakte cocktails die gerelateerd zijn aan de bezochte bestemmingen. Op maat gemaakte S.A.L.T. ervaringen aan wal zullen ook de reizen van gasten verrijken. Onder een gevarieerd aanbod van S.A.L.T. verrijkingen, zullen gasten in contact komen met lokale culinaire culturen op de volgende ervaringen aan wal, naast vele anderen:

  • Ontdek de schoonheid van de Sri Lankaanse keuken met een meester-kok
  • Truffeljacht en gastronomische lunch in een historisch Bordeaux kasteel
  • Vissen naar de fijnste zeevruchten in de Zweedse archipel

Een culinaire onderdompeling dankzij Silversea’s culinaire S.A.L.T.-programma

Silversea opent een exclusieve voorverkoop voor The Three Oceans World Cruise 2027 voor alle Venetian Society-leden op 20 juni, terwijl de algemene verkoop opent op 27 juni 2024.

Raadpleeg uw reisagent.

Of ontdek meer op de website van SILVERSEA CRUISES.