Sommige reizigers zoeken de authenticiteit van andere culturen. Andere reizigers willen vooral genieten van de ongeëvenaarde luxe aan boord. Er zijn duizenden redenen om met Silversea te cruisen, maar geniet nu vooral van dit unieke aanbod en boek voor 29 februari 2024:

Door-to-Door All-Inclusive tarieven: € 4.000 per suite

Port-to-Port All-Inclusive tarieven: € 2.000 per suite

Ontdek dit Silversea-aanbod van wereldwijde cruises van januari 2024 tot en met april 2026, aan uitzonderlijke tarieven.

UITZONDERLIJKE KORTINGEN

TOT € 4,000 OP DOOR-TO-DOOR TARIEVEN

Boek vóór 29 februari 2024 en geniet van deze uitzonderlijke korting:

Door-to-Door All-Inclusive tarieven: € 4.000 per suite

Port-to-Port All-Inclusive tarieven: € 2.000 per suite

 

SINGLE REIZIGERS, opgelet: Solo-gasten profiteren van solotoeslagen van slechts 25% op geselecteerde routes; inclusief een welkomstreceptie om andere single reizigers te ontmoeten.

 

NOG MEER VOORDELEN: Wanneer u twee of meer opeenvolgende routes combineert, geniet u van 5% extra voordeel.

Raadpleeg voor meer details de pagina : Algemene voorwaarden pagina.

Waar Silversea het verschil maakt

SILVERSEA, zeecruises

Foto: Silver Nova

SILVERSEA, expedities

Foto: Silver Endeavour

ALLE SUITE-ACCOMMODATIES: Schitterend en ruim, de meeste met privéveranda. De suites zijn verfijnd ingericht met luxe voorzieningen, precies zoals de luxe van thuis.

PERSOONLIJKE SERVICE: De butlerservice voor elke suite zorgt ervoor dat uw reis perfect verloopt – van het uitpakken van uw bagage en het serveren van ontbijt tot het afhandelen van laundry en het poetsen van schoenen voor het diner.

ONTWORPEN VOOR ONTDEKKING: All-suite schepen, op mensenmaat met slechts 100 tot 728 gasten. Zij brengen u naar het hart van regio’s waar grotere schepen gewoon niet kunnen komen.

INBEGREPEN EXCURSIES: Tijdens uw zeecruise heeft u één excursie per haven/dag, samen met een rijke selectie van excursies. Bij expeditie cruises zijn de uitstappen tijdens de cruise inbegrepen.

INSPIRERENDE ROUTES: Cruises met meerdere overnachtingen, verlengd verblijf in de haven, en optionele pre- en post-cruise verlengingen… Alles is mogelijk.

Raadpleeg uw reisagent.

Of ontdek meer op de website van SILVERSEA CRUISES.