SILVER NOVA
vanaf 14 augustus 2023

U kan nu al boeken!

Silver Nova is meer dan een nieuw schip van Silversea, het is een Nova manier van luxe reizen.

Het nieuwste schip SILVER NOVA, het elfde schip dat zich bij de Silversea vloot voegt, komt in omvaart in de zomer van 2023. Het biedt plaats aan maximaal 728 gasten. Het innovatieve asymmetrische ontwerp van Silver Nova belooft een bijzondere ervaring te worden. Het wordt een van de ruimste cruiseschepen ter wereld. Bovendien zal Silver Nova opmerkelijk ook het meest milieuvriendelijke zijn: dankzij baanbrekende technologie luidt Silversea hiermee een nieuw tijdperk van duurzaam cruisen in. Het is de Nova-manier van reizen.

Silver Nova introduceert een geheel nieuwe selectie van prachtige, ruime suites, waarvan vele een uitzicht van 270˚ van zee tot lucht beloven. Acht restaurants en een ongekende keuze aan bars maken de ervaring compleet en bieden op elk moment van de dag heerlijk drinken en dineren.

Restaurant Atlantide biedt de gasten een ultieme eetervaring. Dit klassieke restaurant combineert eigentijdse elegantie met de kenmerkende Silversea-service en top gastronomie.

S.A.L.T. Kitchen – Geniet van op de bestemming geïnspireerde menu’s, waaronder het Terrain-menu, dat recepten en smaken biedt die specifiek zijn voor de bezochte haven, en het Voyage-menu, dat zich laat inspireren door de beste smaken van de reis.

La Terrazza aan boord van Silver Nova biedt een ongeëvenaarde culinaire ervaring, van de grote kamerhoge ramen tot het grote buitenterras.

De Franse haute cuisine is niet voor niets wereldberoemd!

La Dame is een classy, ​​eigentijds fine dining restaurant dat mooier en luxer is dan ooit.

De keuken van het Land van de Rijzende Zon is misschien de specialiteit, maar als je trek hebt in Aziatische smaken, dan breidt Kaiseki aan boord van Silver Nova zijn menu uit met andere Aziatische specialiteiten zoals Vietnamees, Thais, Indiaas, Koreaans en Chinees.

Waar ga je heen als je lekker eten en een briljante sfeer wilt in een ontspannen en verfijnde setting? Silver Note natuurlijk!

The Grill – De geliefde informele restaurants van Silversea serveren overdag een verrukkelijk assortiment hamburgers en salades en veranderen ’s avonds in het beroemde Hot Rocks-tafel-BBQ-concept.

Niets straalt Italië zo goed uit als een hete, verse pizza. Spaccanapoli is een stukje Napels, waar je heerlijk dunne, vers gemaakte pizza’s proeft, belegd met romige mozzarella en minimalistische toppings.

MET SILVER NOVA OP CRUISE

De Middellandse Zee…

Deze kust is het Silversea-erfgoed; niemand begrijpt de Middellandse Zee beter dan hen. Ze hebben tenslotte Italiaanse roots. De kleine schepen van de Silversea-vloot hebben toegang tot zowel de kleine als de grote havens die de regio zo uniek maken, perfect voor diegenen die de authenticiteit van de Middellandse Zee willen ervaren.  

De paradijselijke Caraïben…

Als je dacht dat je het Caribisch gebied kende, is het tijd om opnieuw na te denken. Want met Silversea ontdek je zoveel meer: van culturen, geschiedenis, overweldigende natuur tot religies die het Caribisch gebied zo buitengewoon maken. Van St. Barts tot Bequia, van Little Bay tot Les Saintes, Silversea’s vloot van kleine schepen brengt u naar de mooiste eilanden.

Zuid-Amerika, continent van uitersten

Zuid-Amerika, een continent van contrasten, is uitgestrekt, gevarieerd en zoveel meer dan een som der delen. Beroemd om zijn relaxte houding en zijn Latijnse flair, herbergt deze prachtige regio onnoemelijke verhalen.

Van monolithische bergen tot sambabeats, er zijn maar weinig plekken ter wereld die zo veel te bieden hebben.

MISSCHIEN ZOEK JE NET IETS ANDERS?

Al eens aan Antarctica gedacht?

Silversea biedt twee manieren om naar het Witte Continent te reizen. Met een vlucht vanuit zuid-Chili sta je in slechts 2 uur in het hart van Antarctica met het Silversea programma “Antarctica Bridge“. Of vaar vanuit het Beagle Kanaal over de iconische Drake Passage voor een onvergetelijke ervaring.