BELEEF DE MIDDELLANDSE ZEE MET DEZE UNIEKE PROMO

Aan boord van één van de luxueuze jachten van

SeaDream Yacht Club

UNIEKE KANS: boek snel

Betoverend Griekenland, Sicilië en Malta

Athene (Piraeus) – Valletta

 • Ultra-all-inclusive cruise 
 • Aan boord van SeaDream I
 • 2024: van 03 tot 11 augustus
 • 9 dagen / 8 nachten

FOOTPRINTS PROMO: Nu inbegrepen

 • GRATIS VLUCHTEN en luchthaventaksen*
 • GRATIS TRANSFERS: luchthaven-schip-luchthaven

*vluchten en luchthaventaksen op basis van Lufthansa, M-klasse (volgens beschikbaarheid)

Yacht Club Stateroom Dek 2:  € 6.238
Yacht Club Stateroom Dek 3:  € 6.605
Yacht Club Stateroom Dek 4:  € 6.788
Commodore Suite Dek 2:  € 12.476
Commodore Suite Dek 3:  € 13.210

Romantische droomcruise

Balinese Droombedden

Deze speciaal ontworpen bedden zijn de perfecte plek om van het uitzicht te genieten, een boek te lezen en te genieten van uw favoriete drankje. Kies een gezellig hoekje van het jacht en doe dat kleine dutje dat je het hele jaar hebt gemist. Deze dikke kussenbedden, met sierkussens en individuele verstelbare rugleuningen, zijn de perfecte plek op het jacht om je uit te strekken en te genieten van een onbelemmerd uitzicht op de oceaan en een koele zeebries.

Sport & beweging

Door het uitklapbare marina-platform kan je vanaf het jacht aan
talloze gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde watersporten
doen. Bovendien kan je volkomen gratis een mountainbike huren
om de regio te verkennen.

Ultra-all-inclusive cruise

Elk SeaDream jacht biedt plaats aan 112 passagiers, met 98 bemanningsleden in een ultra-all-inclusive formule. Deze schepen bieden meer vierkante meter plaats per passagier dan welk schip ook ter wereld. Men kan buiten aan dek ontbijten, lunchen en dineren in een ongedwongen sfeer met een topkeuken en een uitmuntende service.

Voor de Foodies…

De gastronomie aan boord behoort tot de top. SeaDream gasten
kunnen ook hun eigen wensen doorgeven aan de Chef, die al het
nodige zal doen om hun favoriete gerecht te bereiden met verse
producten. Als je dat wenst, kan je zelfs de chef vergezellen bij zijn
inkopen op de markt.

Kortom, dit is genieten! En jawel… de dresscode is relaxed.

SeaDream Yacht Club I & II

Met SeaDream Yacht Club geniet je van slow-travel aan boord van kleine jachtschepen die langs idyllische haventjes varen, waar de schepen vaak tot ‘s avonds laat blijven liggen.

 • Ultra-all-inclusive cruise !
 • Gasten: maximum 112
 • Bemanning: 95
 • Beperkt tot 56 kajuiten
 • Je hebt het gevoel dat je met jouw eigen luxe privéjacht op reis bent.

It’s yachting, not cruising

Athene (Piraeus) – Valletta

2024: van 3 tot 11 augustus

Geniet van de uitzonderlijke Footprints promotie en reserveer uw droomvakantie met SeaDream Yacht Club.

Een reis aan boord van de SeaDream Yacht Club biedt een onvergetelijke ervaring die de rijke geschiedenis en adembenemende schoonheid van het Middellandse Zeegebied omarmt. Van het historische Athene, met zijn eeuwenoude monumenten, tot de serene schoonheid van Malta’s kustlijn, elke bestemming biedt een unieke blik op de culturele schatten van de regio.

De doorgang door het kanaal van Korinthe is een spectaculair hoogtepunt, terwijl de witgekalkte huizen van Santorini en de charmante straatjes van Hydra een pittoreske achtergrond vormen voor avontuur. De archeologische wonderen van Delphi en de rustieke charme van Fiskardo verrijken de reis verder, net als de vulkanische pracht van Sicilië’s Etna en de ongerepte natuur van Gozo. Valletta, met zijn rijke historie en levendige cultuur, is de perfecte afsluiting.

Betoverend Griekenland, Sicilië en Malta

3 augustus 2024: Athene (Piraeus), Griekenland  

14u – 16u: (Inscheping)

Piraeus, ruwweg vertaald naar “de plaats over de doorgang”, is een belangrijke Griekse haven gelegen in de agglomeratie Athene, in het bekken van Attica. Het ligt op 12 kilometer van de gemeente Athene, die wordt beschouwd als de op drie na grootste en op twee na dichtstbevolkte van alle gemeenten van Griekenland. Piraeus, oorspronkelijk een rotsachtig eiland, is nu een schiereiland en werd ontwikkeld in het begin van de 5e eeuw voor Christus, toen het aanvankelijk werd aangewezen als de import- en doorvoerhaven van Athene. Het is het grootste maritieme scheepvaartcentrum van Griekenland, een van de grootste havens van Europa en wordt beschouwd als de op één na grootste passagiershaven ter wereld.

Afvaart: avond

4 augustus 2024: Santorini, Griekenland   

Aankomst: ochtend

Santorini, officieel Thira genoemd, is het meest zuidelijke Griekse eiland dat binnen de Cycladen-archipel ligt, in de zuidelijke Egeïsche Zee. De gemeente Santorini maakt deel uit van de regionale eenheid Thira en bestaat uit het eiland Santorini, Therasia en andere onbewoonde eilanden Christiana, Palaia Kameni, Aspronisi en Nea Kameni. De geologische geschiedenis van Santorini is vrij complex vanwege het vulkanisme van het gebied en is momenteel een met water gevulde caldera: een rechthoekige lagune die wordt omringd door drie steile kliffen. De naam Santorini is een samentrekking van de naam Santa Irini, die is gebaseerd op een oude kathedraal die in het dorp Perissa op het eiland is gevonden.

Afvaart: avond

5 augustus 2024: Hydra, Griekenland            

Aankomst: ochtend

Er is één belangrijke stad op Hydra, simpelweg bekend als “Hydra-haven”. Het bestaat uit een halvemaanvormige haven, waaromheen een reeks restaurants, winkels, markten en galerijen is gecentreerd die zich richten op toeristen en de lokale bevolking (Hydriots). Steile stenen straatjes leiden omhoog en naar buiten vanuit het havengebied. De charme van de stad Hydra ligt zeker in haar rijke geschiedenis, prachtige haven en waterkant onbedorven door gemotoriseerde voertuigen. Het eiland biedt een ruige charme en een aantal spectaculaire scènes en is de perfecte plek voor wat zelfverkenning.

Afvaart: avond

6 augustus 2024, Kanaal van Korinthe & Delphi, Griekenland         

Doorvaart van het Kanaal in de ochtend.

Het kanaal werd voor het eerst voltooid in 1893, ondanks eerdere pogingen uit de oudheid; de eerste plannen dateren uit 602 v.Chr.

De Romeinse keizer Nero begon eigenlijk met de bouw in 67 na Christus, waarbij hij zelf de eerste snede maakte met een gouden houweel.

Het kanaal dat we doorkruisen is 6,3 kilometer (3,9 mijl) lang. Vóór het kanaal moesten schepen die tussen de Egeïsche Zee en de Adriatische Zee voeren, het schiereiland Peloponnesos omzeilen, wat ongeveer 185 zeemijlen aan hun reis toevoegde.

Aankomst Itea (Delphi): namiddag

Itea is een klein stadje gelegen aan de noordkust van de Golf van Korinthe, 2 km ten westen van Kirra, 8 km ten zuidwesten van Delphi. De stad heeft een mooi strand en enkele winkels, cafés en restaurants. Het biedt de dichtstbijzijnde toegang tot de ongelooflijke aanblik van Delphi, dat in de top drie van archeologische attracties in Griekenland staat en in 1987 werd ingeschreven als UNESCO-erfgoed.

Afvaart: avond

7 augustus 2024: Fiskardo, Kefalonia, Griekenland

Aankomst: ochtend

Fiskardo is een dorp gelegen op ongeveer 54 km ten noorden van Argostoli en een district van de stad Erisos.De kust rond Fiskardo is voornamelijk rotsachtig met talrijke kiezelstranden baaien. Er zijn tal van uitkijkpunten in de omgeving van het dorp die een panoramisch uitzicht bieden op de Ionische Zee, waaronder het eiland Daskalio, Ithaca, het noordwesten van Aetolië-Acarnania en het eiland Lefkas.

Afvaart: avond

8 augustus 2024: Zeedag om te genieten aan boord                            

Een zeedag aan boord van SeaDream Yacht Club cruise is een onvergetelijke ervaring te zijn. Met hun all-inclusive aanbod, kan u genieten van een heerlijke gastronomie, ontspannen bij het zwembad of op het zonnedek met de Balinese bedden. De intieme sfeer aan boord, gecombineerd met de persoonlijke service en aandacht voor detail, zorgt ervoor dat elke gast zich speciaal voelt.

09 augustus 2024: Taormina (Etna) Sicilië, Italië      

Aankomst: ochtend

Het SeaDream-jacht gaat voor anker in de baai van Giardini Naxos met een fantastisch uitzicht op de UNESCO-natuursite van de Etna (2013) en Taormina op de klif. Er is een pendelbus geregeld om gasten van Giardini Naxos naar de toegangspoort van de stad Taormina te vervoeren. Een van de opties (fzcultatief) is een ongelooflijk en authentiek feest in de Godfather Villa. Dit “SeaDream Exclusive” landavontuur is elke cent waard! Omdat we voor anker liggen en als de omstandigheden het toelaten, zijn er zowel ’s ochtends als ’s middags watersporten. Multo Bene!

Afvaart: Avond

10 augustus 2024: Mgarr Harbour, Gozo, Malta        

Aankomst: ochtend

Gozo maakt deel uit van de Maltese archipel met drie eilanden en ligt op slechts 26 vierkante mijl in de Middellandse Zee voor de kust van Sicilië. Bezoek de haven van Mgarr, met zijn rustige jachthaven en kerk op een heuveltop. Kristalhelder water, prachtige stranden en wandelingen op het platteland bepalen deze idyllische plek, en alle wegen leiden naar de Citadel in Rabat (Victoria), een vestingstad die dateert uit 1500 voor Christus.

Afvaart: middag

11 augustus 2024: Valletta, Malta                    

Ontscheping 8 – 10 uur

Deze promo is enkel geldig voor nieuwe boekingen en is niet cumuleerbaar met andere voordelen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van kajuiten en vluchten.

Heb je iets te vieren?

Dan is deze cruise zeker de droomreis!

Yacht Club Stateroom Dek 2, 18.12 m2

Yacht Club Stateroom Dek 4, 18.12 m2

Commodore Suite, 34.8 m2

Voor info & reservatie: contacteer uw reisagent.

Deze SeaDream Yacht Club-promo kan jou misschien ook interesseren…

Griekse Odyssee

 

Athene – Athene

(Athene: Piraeus)

 • Ultra-all-inclusive cruise 
 • Aan boord vanSeaDream II
 • 2024: van 24 september tot 5 oktober
 • 12 dagen / 11 nachten

FOOTPRINTS PROMO: Nu inbegrepen

 • GRATIS VLUCHTEN en luchthaventaksen
 • GRATIS TRANSFERS: luchthaven-schip-luchthaven
 • GRATIS HOTEL: 1 nacht pre-cruise