BELEEF DE MIDDELLANDSE ZEE MET DEZE UNIEKE PROMO

Aan boord van één van de luxueuze jachten van

SeaDream Yacht Club

UNIEKE KANS: boek snel

Griekse Odyssee

Athene – Athene

(Athene: Piraeus)

 • Ultra-all-inclusive cruise 
 • Aan boord van SeaDream II
 • 2024: van 24 september tot 5 oktober
 • 12 dagen / 11 nachten

FOOTPRINTS PROMO: Nu inbegrepen

 • GRATIS VLUCHTEN en luchthaventaksen*
 • GRATIS TRANSFERS: luchthaven-schip-luchthaven
 • GRATIS HOTEL: 1 nacht pre-cruise**

*vluchten en luchthaventaksen op basis van Brussels Airlines, heen S-klasse/terug V-klasse (volgens beschikbaarheid)

**Overnachting in Athene, Hotel Astor 4* (of gelijkwaardig), in standaardkamer met ontbijt (in dubbele bezetting)

Yacht Club Stateroom Dek 2: € 8.807
Yacht Club Stateroom Dek 3:  € 9.265
Yacht Club Stateroom Dek 4: € 9.540
Commodore Suite Dek 2: € 17.613

Romantische droomcruise

Balinese Droombedden

Deze speciaal ontworpen bedden zijn de perfecte plek om van het uitzicht te genieten, een boek te lezen en te genieten van uw favoriete drankje. Kies een gezellig hoekje van het jacht en doe dat kleine dutje dat je het hele jaar hebt gemist. Deze dikke kussenbedden, met sierkussens en individuele verstelbare rugleuningen, zijn de perfecte plek op het jacht om je uit te strekken en te genieten van een onbelemmerd uitzicht op de oceaan en een koele zeebries.

Sport & beweging

Door het uitklapbare marina-platform kan je vanaf het jacht aan
talloze gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde watersporten
doen. Bovendien kan je volkomen gratis een mountainbike huren
om de regio te verkennen.

Ultra-all-inclusive cruise

Elk SeaDream jacht biedt plaats aan 112 passagiers, met 98 bemanningsleden in een ultra-all-inclusive formule. Deze schepen bieden meer vierkante meter plaats per passagier dan welk schip ook ter wereld. Men kan buiten aan dek ontbijten, lunchen en dineren in een ongedwongen sfeer met een topkeuken en een uitmuntende service.

Voor de Foodies…

De gastronomie aan boord behoort tot de top. SeaDream gasten
kunnen ook hun eigen wensen doorgeven aan de Chef, die al het
nodige zal doen om hun favoriete gerecht te bereiden met verse
producten. Als je dat wenst, kan je zelfs de chef vergezellen bij zijn
inkopen op de markt.

Kortom, dit is genieten! En jawel… de dresscode is relaxed.

SeaDream Yacht Club I & II

Met SeaDream Yacht Club geniet je van slow-travel aan boord van kleine jachtschepen die langs idyllische haventjes varen, waar de schepen vaak tot ‘s avonds laat blijven liggen.

 • Ultra-all-inclusive cruise !
 • Gasten: maximum 112
 • Bemanning: 95
 • Beperkt tot 56 kajuiten
 • Je hebt het gevoel dat je met jouw eigen luxe privéjacht op reis bent.

It’s yachting, not cruising

Athene – Athene

(Athene: Piraeus)

2024: van 24 september tot 5 oktober

Geniet van de uitzonderlijke Footprints promotie en reserveer uw droomvakantie met SeaDream Yacht Club.

Een reis door Griekenland is een duik in een wereld waar mythen tot leven komen tussen de ruïnes van oude beschavingen.

De reis begint in Athene, waar de echo’s van Plato en Aristoteles nog steeds hoorbaar zijn tussen de monumentale overblijfselen van het Parthenon en de Agora. Verder naar de eilanden, waar Santorini’s zonsondergangen en de witte huizen van Mykonos een verhaal vertellen van tijdloze schoonheid. Op Kreta, de geboorteplaats van Zeus, kunt u verdwalen in de labyrinten van de Minoïsche paleizen, terwijl Ios en Patmos uitnodigen tot reflectie in hun serene landschappen. Milos biedt een schat aan natuurlijke wonderen, van kleurrijke vulkanische rotsformaties tot idyllische stranden. En dan is er Kusadasi, een poort naar de antieke wereld van Efeze in Turkije, waar men kan wandelen door straten die ooit door Romeinse burgers en filosofen werden bewandeld. Elke bestemming onthult een nieuw facet van de rijke Griekse tapestry, een verweving van geschiedenis, cultuur en adembenemende natuur.

Een droomcruise langs Griekenland met epische proporties.

24 september 2024: Athene (Piraeus), Griekenland    

Inscheping: 14u – 16u

Piraeus, ruwweg vertaald naar “de plaats over de doorgang”, is een belangrijke Griekse haven gelegen in de agglomeratie Athene, in het bekken van Attica. Het ligt op 12 kilometer van de gemeente Athene, die wordt beschouwd als de op drie na grootste en op twee na dichtstbevolkte van alle gemeenten van Griekenland. Piraeus, oorspronkelijk een rotsachtig eiland, is nu een schiereiland en werd ontwikkeld in het begin van de 5e eeuw voor Christus, toen het aanvankelijk werd aangewezen als de import- en doorvoerhaven van Athene. Het is het grootste maritieme scheepvaartcentrum van Griekenland, een van de grootste havens van Europa en wordt beschouwd als de op één na grootste passagiershaven ter wereld.

Afvaart: avond

25 september 2024: Kythnos, Griekenland   

Aankomst: ochtend

Kythnos, een wild natuurlandschap van exotische stranden genesteld in de westelijke Cycladen, is een eiland van elegante eenvoud en gastvrijheid. Het eiland is doordrenkt van mythologie en is vernoemd naar Kythnos, de mythische koning van de oorspronkelijke kolonisten en zoon van de god Apollo. Doorsneden door oude muren, weelderige valleien en meer dan 100 afgelegen stranden, schitteren de belangrijkste stad Hora en de omliggende dorpen door hun elegante architectuur en wandelbare steegjes bezaaid met fonteinen, bloemen en gezellige tavernes. SeaDream doet het eiland in 2025 voor het eerst aan en gaat voor anker bij het adembenemende Kolona Beach, een uniek landengte strand tussen twee adembenemend mooie baaien.

Afvaart: avond

26 september 2024: Ios & Santorini, Griekenland        

Ios: aankomst in de vroege ochtend

Ios, een Grieks eiland in de Cycladen in de Egeïsche Zee, ligt halverwege tussen Naxos en Santorini. Ios, een heuvelachtig eiland met kliffen tot aan de zee aan de meeste kanten, schittert door zijn geweldige stranden, glinsterende wateren en pittoreske dorpjes op kliffen met smalle steegjes. Ios is te beoordelen per veerboot of jacht en ligt binnen handbereik van verschillende Griekse eilanden, waaronder Mykonos, Naxos, Paros en Kreta. Oude bezienswaardigheden, musea, windmolens en kerken zijn verspreid over het eiland, met name de witgekalkte kerk van Panagia Gremiotissa boven Chora, het graf van de Griekse dichter Homerus in Plakoto en de nederzetting Sharkos uit de vroege bronstijd. Het Archeologisch Museum van Ios, met vondsten die op het eiland zijn opgegraven, is gehuisvest in de Amiradakio Hall, gelegen in het centrum van Chora.

Afvaart: namiddag

Santorini: aankomst in de namiddag

Santorini, officieel Thira genoemd, is het meest zuidelijke Griekse eiland dat binnen de Cycladen-archipel ligt, in de zuidelijke Egeïsche Zee. De gemeente Santorini maakt deel uit van de regionale eenheid Thira en bestaat uit het eiland Santorini, Therasia en andere onbewoonde eilanden Christiana, Palaia Kameni, Aspronisi en Nea Kameni. De geologische geschiedenis van Santorini is vrij complex vanwege het vulkanisme van het gebied en is momenteel een met water gevulde caldera: een rechthoekige lagune die wordt omringd door drie steile kliffen. De naam Santorini is een samentrekking van de naam Santa Irini, die is gebaseerd op een oude kathedraal die in het dorp Perissa op het eiland is gevonden.

Afvaart: late avond

27 september 2024: Kusadasi (Efeze), Turkije                 

Aankomst: namiddag

Kusadasi is een badplaats aan de Egeïsche kust van Turkije en het centrum van het gelijknamige kustdistrict in de provincie Aydin. Sommige bezoekers willen gewoon gaan winkelen op de grote bazaar en een tapijtdemonstratie zien. Hopelijk heb je je onderhandelingsvaardigheden geoefend voor deze authentieke kopieën, originele reproducties en het echte werk. Anderen zullen tijd vrijmaken om de wonderen van Efeze te zien. Dit uitgebreide SeaDream Land-avontuur omvat een rondleiding door de prachtige archeologische vindplaats Efeze, inclusief de onlangs opgegraven terrashuizen, maar voegt ook een bezoek toe aan het Huis van de Maagd Maria. Voor elke reiziger die naar deze regio komt, kan het gewoon niet worden gemist!

Afvaart: late avond

28 september 2024: Patmos, Griekenland    

Aankomst: ochtend

Patmos ligt in de Zuid-Egeïsche Eilanden, met name een lid van de Dodekanesos-eilanden van Griekenland. Het ligt ten noorden van Leros en is het meest bekend om zijn connectie met Johannes de apostel uit het boek Openbaringen; daarom bezoeken christelijke pelgrims deze bestemming. In de mythologie werd Patmos “Letois” genoemd, wat een andere naam is voor de godin Diana, de dochter van Leto. Omdat oude auteurs Patmos zelden in de vroege tekst vermelden, is de informatie over vroege bewoners beperkt. Er wordt algemeen aangenomen dat de oorspronkelijke bevolking van Patmos de Cariërs uit Klein-Azië waren, zoals ontdekt door de vroegste archeologische vondsten die dateren uit de Brons- en Myceense periode. De berg in het land van Carië werd Latmos genoemd, waar historici geloven dat de naam Patmos is afgeleid.

Afvaart: namiddag

29 september 2024: Rhodos-stad, Griekenland            

Aankomst: ochtend

De oude stad van Rhodos staat op de Werelderfgoedlijst. Sommigen speculeren dat Rhodos na de Akropolis van Athene en de vulkaan van Santorini een van de meest indrukwekkende plaatsen in Griekenland is. Dwalen door de middeleeuwse stad, vooral op een warme avond, is een van de schatten van het leven. De oude stad is afgesloten voor het meeste verkeer. De hoofdstraten en doorgaande wegen staan vol met winkels en restaurants, maar de achterstraten zijn meestal woningen. De massieve muren van de stad werden herbouwd door de Europese orde van Hospitaalridders na het Turkse beleg van 1480. De muren zijn 12 meter dik en de gracht meer dan 21 meter breed. De lengte van de muren is ongeveer drie mijl en elke sectie werd verdedigd door een van de Langues of talen die overeenkwamen met de talen die werden gesproken waar de specifieke groep ridders vandaan kwam. SeaDream zal dicht bij de ingang van de ommuurde stad aanmeren. We raden je aan de oude stad te verkennen en als je dat nog niet hebt gedaan, bezoek dan de Akropolis van Lindos.

Afvaart: avond

30 september 2024: Symi, Griekenland          

Aankomst: vroege ochtend

Symi is een van de meest pittoreske eilanden in de Dodekanesos-groep. Het decor van bergen die steil afdalen in de zee en prachtige baaien zoals Chorio vormen, is gewoonweg adembenemend. Het eiland ligt zeer dicht bij Turkije, dat op slechts 21 zeemijl afstand ligt. Gasten zullen genieten van de stad, de stranden bij de lokale caique, evenals een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder het klooster van de aartsengel Michaël Panormitis, de klokkentoren en het oorlogsmonument.

Afvaart: middag

01 oktober 2024: Heraklion, Kreta, Griekenland           

Aankomst: ochtend

Heraklion is de hoofdstad van Kreta en beschikt over een overvloed aan natuurlijke schoonheid, ingewikkelde architectuur en nog veel meer. De stad herbergt vele opmerkelijke archeologische vondsten. In de oude haven kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door het Castello a Mare, een Venetiaans fort. Het paleis van Knossos is een lust voor het oog en een van de grootste en belangrijkste archeologische vindplaatsen uit de bronstijd die Kreta te bieden heeft. Tegenwoordig is Heraklion een levendige en uitnodigende stad met een bruisend nachtleven. Geniet van de vele fascinerende bezienswaardigheden en ontdek de rijke geschiedenis van Heraklion door een bezoek te brengen aan de vele musea, maar zorg ervoor dat u tijd overhoudt om door de straten te dwalen zonder agenda om te genieten van de cultuur van deze prachtige stad.

Afvaart: avond

2 oktober 2024: Tinos & Mykonos, Griekenland             

Tinos, aankomst: ochtend

De geleerde Cornelius Castoriadis noemde Tinos een “handgemaakt eiland” vanwege de postzegel gemaakt door de kenmerkende marmersnijders, die de marmersnijtraditie van het eiland naar nieuwe hoogten tilden. Als een van de geheime juweeltjes van de Cycladen biedt Tinos natuurliefhebbers, kunstliefhebbers en liefhebbers van gastronomie diverse, rijke ervaringen. Verken de tijdloze schatten van Tinos, van Volax tot Chora, en duik bij elke bocht in oude landschappen en opmerkelijke locaties.

Afvaart: namiddag

Mykonos, aankomst: avond, overnachting

03 oktober 2024: Mykonos, Griekenland                            

Mykonos is een van de meest bezochte Griekse eilanden. Het maakt deel uit van de Cycladengroep en ligt tussen Tinos, Syros, Paros en Naxos. Het eiland beslaat een oppervlakte van 85,5 vierkante kilometer (33,0 vierkante mijl) en stijgt op het hoogste punt tot een hoogte van 341 meter (1.119 voet). Mykonos is zo ongelooflijk mooi; Het is niet verwonderlijk dat het een van de meest gewilde bestemmingen ter wereld is geworden. Als je daar ook nog de kosmopolitische levensstijl, het verfijnde nachtleven en de historische schatten van het nabijgelegen door UNESCO bekroonde Delos aan toevoegt, heb je het recept voor een onvergetelijke vakantie. SeaDream ankert meestal alleen van de beroemde windmolens en tenders rechtstreeks naar de oude stad. Gasten hebben een paar georganiseerde opties, waaronder het heilige eiland Delos. Anderen willen misschien gewoon de ongelooflijke stranden, boetieks, clubs en kerken van het eiland zelfstandig verkennen.

Afvaart: avond

04 oktober 2024: Milos, Griekenland                

Aankomst: ochtend

Het eiland Milos ligt halverwege tussen Kreta en de haven van Piraeus. Milos is “het eiland van kleuren” dankzij zijn vulkanische oorsprong die stranden en wateren biedt met een verscheidenheid aan kleuren en een uitgesproken schoonheid. Milos staat bekend om zijn uitgegroeide kustlijn. Met meer dan 75 kleine en grote stranden van kristal, diepblauw water, veelkleurige uitgehouwen rotsen en witgele kusten, is het vrijwel gegarandeerd dat u onder de indruk zult zijn. Vanwege de vulkanische oorsprong van de grond heeft Milos een indrukwekkende kustmorfologie en diversiteit. Er zijn wit-gele stranden, baaien met kiezels omgeven door stenen en witte, rode, gele of zwarte rotsen. De zee heeft er kenmerkende kleuren en dieptes en er zijn georganiseerde stranden om te zwemmen of u kunt kiezen voor meer geïsoleerde en wilde stranden. Het is zeker dat het heldere water van het eiland en de stranden van onvergelijkbare schoonheid u een ongekende ervaring zullen bieden.

Afvaart: avond

05 oktober 2024: Athene (Piraeus), Griekenland           

Ontscheping: 8 – 10 uur

Deze promo is enkel geldig voor nieuwe boekingen en is niet cumuleerbaar met andere voordelen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van kajuiten en vluchten.

Heb je iets te vieren?

Dan is deze cruise zeker de droomreis!

Yacht Club Stateroom Dek 2, 18.12 m2

Yacht Club Stateroom Dek 4, 18.12 m2

Commodore Suite, 34.8 m2

Voor info & reservatie: contacteer uw reisagent.

Deze SeaDream Yacht Club-promo kan jou misschien ook interesseren…

Betoverend Griekenland, Sicilië en Malta

 

Athene (Piraeus) – Valletta

 • Ultra-all-inclusive cruise 
 • Aan boord van SeaDream I
 • 2024: van 03 tot 11 augustus
 • 9 dagen / 8 nachten

FOOTPRINTS PROMO: Nu inbegrepen

 • GRATIS VLUCHTEN en luchthaventaksen
 • GRATIS TRANSFERS: luchthaven-schip-luchthaven