Volledig gerenoveerd
en 10/10 !

SEADREAM YACHT CLUB

IT’S YACHTING, NOT CRUISING

Met SeaDream Yacht Club beleeft u steeds een onvergetelijke reis. Door de kleinschaligheid van de ultra luxueuze jachten lijkt het alsof u met uw eigen privéjacht langs de mondainste plekjes van de Middellandse Zee of Caraïbische droomstranden dobbert.

GESLAAGDE REVOVATIES

De twee beroemde zusterschepen werden volledig gerenoveerd. Voor de vele trouwe Seadream klanten zal het een blij weerzien zijn, voor nieuwe klanten een aangename kennismaking: want deze renovatie is werkelijk zeer geslaagd. De intieme sfeer blijft behouden, maar het oogt allemaal veel frisser. Het blijft gelukkig ook volledig in de lijn van de beleving: dit is geen cruiseschip maar een luxejacht! Daarom geven wij als cruise-experts Seadream een welverdiende 10 op 10 !

SEADREAM II

We laten u hieronder alvast enkele beelden zien…

Stateroom YC3 / YC4

Stateroom YC3 / YC4

Stateroom YC2

Commodore Stateroom

Admiral’s Suite

Owner’s Suite

Slow Travel, dat is genieten

SeaDream doet géén lange afstanden van de éne naar de andere grote haven, maar wel een slow-travel langs kleine, idyllische haventjes, waar de schepen tot laat s’avonds blijven liggen. Enkele voorbeelden zijn Portofino, Portovenere, Elba, Bonifacio, Porto Cervo, Saint-Tropez maar ook een rits kleine onbekende Griekse eilanden en talloze intieme plaatsjes in Kroatië.

Door het uitklapbare marina platform kan u vanaf het jacht aan talloze gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde watersporten doen. Aan boord kan u volkomen gratis een mountainbike huren om de verschillende haventjes te verkennen.

Of wat dacht u van een food-shopping tour langsheen de beste marktjes en delicatessenwinkels rondom de Middellandse Zee?

Een ultra-all-inclusive formule

Elk SeaDream jacht biedt plaats aan 112 passagiers, met 98 bemanningsleden in een ultra-all-inclusive formule. Deze schepen bieden meer vierkante meter plaats per passagier dan welk schip ook ter wereld. Men kan buiten aan dek ontbijten, lunchen en dineren in ongedwongen sfeer met een topkeuken en de beste service ter wereld, gecombineerd met elke dag een adembenemend uitzicht.

Een reis met SeaDream Yacht Club is een belevenis die u nooit meer zal vergeten.

Verfijnde gastronomie

De Executive Chefs zijn er voor u

De Executive Chefs spreken persoonlijk met elke tafel tijdens de Diners en zorgen ervoor dat ze optimaal kunnen genieten van hun culinaire ervaring aan boord. SeaDream gasten kunnen ook hun eigen wensen doorgeven aan de Chef, die al het nodige zal doen om uw favoriete gerecht te bereiden met verse producten die hij persoonlijk gaat kopen aan land. Indien u wenst kan u de chef zelfs vergezellen op zijn lokale inkopentocht.