BELEEF EEN UITZONDERLIJKE CRUISE MET DEZE UNIEKE PROMO

Aan boord van één van de luxueuze zeiljachten van

Sea Cloud Cruises

Schotland – Noorwegen – Duitsland

Edinburgh – Hamburg

Machtige kastelen en fijne sterke dranken: Aberdeen en Speyside, de thuisbasis van de grote malt whisky’s

Met de magische Noorse Lysefjord met die imposante Preikestolen-klif.

Rustieke Friese dorpjes, lange stranden en verwaaide duinlandschappen: Sylt, het luxe eiland met natuurlijke charme

Panoramische cruise op de Elbe bij zonsopgang

 • Aan boord van Sea Cloud Spirit
 • 2024: van 27 juni tot 4 juli
 • 9 dagen / 8 nachten

FOOTPRINTS PROMO: nu met 30% korting

Sea Cloud Spirit

Een driemaster gemotoriseerd zeilschip, combineert traditionele windjammerervaring met 21e-eeuws comfort.

 

5-STERREN SERVICE, inbegrepen aan boord:

 • Welkomstchampagne in de suite/hut
 • Mand met dagelijks vers fruit in de suite/hut
 • Alle maaltijden inclusief een nachtelijk 4-gangenmenu en een 5-gangengaladiner
 • Heerlijke wijnen van gerenommeerde wijnmakers en bier voor lunch en diner
 • Alle alcoholvrije koffie- en theespecialiteiten
 • Alle frisdranken
 • Welkomst- en afscheidscocktail
 • Flessenwater tijdens excursies
 • Fooien en havengelden
 • Marinaplatform met gebruik van watersportuitrusting zoals snorkeluitrusting, stand-up paddleboards en sleepbare buis (als het weer het toelaat)
 • Wasservice in suites
 • Bouwjaar 2021
 • Lengte 138 m / breedte 17 m
 • Gasten aan boord: 136
 • Crew: 85
Sinds 1979 behoort Sea Cloud Cruises tot de absolute wereldtop
voor cruises aan boord van luxueuze zeiljachten

Edinburg (Schotland) – Hamburg (Duitsland)

Met de magische Noorse Lysefjord met die imposante Preikestolen-klif.

 

2024: van 27 juni tot 5 juli

Geniet van de uitzonderlijke Footprints promotie en reserveer uw droomvakantie met Sea Cloud Cruises.

Donderdag 27 juni: Edinburgh (Leith)/Groot-Brittannië

Vrijdag 28 juni: Aberdeen/Groot-Brittannië

Zaterdag 29 juni: Zeedag

Zondag 30 juni: Stavanger/Noorwegen

Maandag 1 juli: Zeedag

Dinsdag 2 juli: List/Sylt

Woensdag 3 juli: List/Sylt

Donderdag 4 juli: Zeedag

Vrijdag 5 juli: Hamburg, Duitsland

UITZONDERLIJK VOOR DEZE CRUISE

DE NIEUWE RESTAURANTSCÈNE VAN SYLT, met de eersteklas jonge professionals uit de gastronomische scene aan boord van de SEA CLOUD SPIRIT.

Ontdek de bloeiende culinaire scene op het mooiste eiland van Duitsland. Hoewel de meerderheid van de chef-koks van Sylt een hele reeks onderscheidingen heeft, richten ze zich niet langer alleen op het winnen van sterren, maar eerder uit liefde voor de regionale keuken en flair. Deze nieuwe Sylt-koks waarderen eenvoud op een innovatieve en internationaal geïnspireerde manier, of het nu gaat om taco’s met Sylt-garnalen of de lekkerste zuurdesembroodsalade van het land. Omdat de combinatie van eilandlaissez-faire, surferflair en culinair inzicht uniek is, zijn deze innovatieve nomaden op Sylt geland. Kijk ernaar uit om deze frisse jonge topliners te ontmoeten en hun verrukkelijke gerechten te proeven aan boord van de SEA CLOUD SPIRIT in een ontspannen, culinaire festivalomgeving!

Het reisplan kan worden gewijzigd.

Donderdag 27 juni: Edinburgh (Leith)/Groot-Brittannië

Afvaart 18.00u

Drie uitkijkpunten bieden een fantastisch uitzicht op deze prachtige hoofdstad aan de zuidelijke oever van de Firth of Forth. Het historische kasteel is onmogelijk te missen bovenop Castle Rock, hoog boven de smalle en soms zeer steile middeleeuwse straatjes. De Royal Mile, een kilometerslange parade van Victoriaanse gebouwen in de oude stad, verbindt de twee koninklijke residenties Edinburgh Castle en Holyrood Palace met elkaar. De imposante contouren van Arthur’s Seat, een berg die zich meer thuis zou voelen in de Hooglanden, doemt op boven Holyrood Park. De New Town, een meesterwerk van Georgische stedelijke architectuur met een rasterachtig stratenpatroon, strekt zich uit in de richting van de haven vanaf Prince’s Street, aan de oostkant waarvan je een kleine Griekse tempel vindt die bovenop Carlton Hill opdoemt. De oude stad en de nieuwe stad, beide UNESCO-werelderfgoedlocaties, worden gescheiden door Princes Street Gardens, de groene longen van de stad en locatie voor de luidste muziek- en festivalevenementen.

Vrijdag 28 juni: Aberdeen/Groot-Brittannië

Van 08:00u tot 18.00u

Aberdeen, gelegen in het noordoosten van Schotland, tussen de mondingen van de Don en Dee in de Noordzee, is een levendige stad met zijn eigen unieke pracht. Sinds de 17e eeuw domineert graniet uit de omliggende bergen, dat bij bepaalde lichten een prachtige zilverachtige glans krijgt, het stadsbeeld. Aberdeen werd de ‘Zilveren Stad’ genoemd dankzij de prachtige gebouwen en de wereldwijde handel in deze grijze steen. De ‘Auld Toon’ is het centrum van het studentenleven. De Noordzee heeft sinds mensenheugenis het leven van de Aberdoniërs bepaald. Rustieke huisjes in het oude havenkwartier van Footdee en het Maritiem Museum geven een indrukwekkend verslag van de transformatie van Aberdeen van een scheepsbouw- en vissersstadje naar de ‘oliehoofdstad van Europa’. De zee is nooit ver weg en een kilometerslange promenade volgt de kustlijn langs het lichte zandstrand.

Zaterdag 29 juni: Zeedag

In het want klimmen, touwen losmaken, zeilen hijsen – vandaag draait alles om zeilen. Tijd om achterover te leunen en te ontspannen in de ligstoel en te kijken hoe de gepassioneerde bemanning de zeilen met de hand hijst.

Zondag 30 juni: Stavanger/Noorwegen

Van 08:00u tot 23.00u

De haven van Stavanger strekt zich uit over een deel van het vasteland en verschillende eilanden op een spectaculaire locatie tussen de scheren in het zuiden en het fjordlandschap in het westen. De pittoreske oude stad, met een kathedraal die dateert uit ongeveer 1125 toen Stavanger werd gesticht, en de schitterende witte houten huizen uit de 18e en 19e eeuw worden over het hoofd gezien door de glazen en metalen gevels van internationale oliemaatschappijen. Aanvankelijk was Stavanger een belangrijk vissers- en zeevarend centrum. Vervolgens werd het ’s werelds grootste producent van ingeblikte sardines voordat de winning van zwart goud uit de Noordzee het tot een rijk oliecentrum en de vierde grootste stad van Noorwegen maakte. Stavenger heeft zichzelf in 2008 opnieuw uitgevonden als Culturele Hoofdstad van Europa. Vlakbij liggen de 612 meter hoge Månafossen-waterval, het langste zandstrand van Noorwegen, bekend als het Sola-strand, en de Lysefjord met de imposante Preikestolen-klif.

Maandag 1 juli: Zeedag

Heerlijk genieten van de zee, de zon en het comfort aan boord.

Dinsdag 2 juli: List/Sylt

Aankomst 11.00u, voor anker voor overnachting

Noordzee-brekers, slikken, Rode Kliffen, uitgestrekte duinenlandschappen, brede zandstranden en oude zeemanshuizen laten de romantische en natuurlijke kant van het beroemdste eiland van Duitsland zien. De andere kant haalt soms de krantenkoppen, aangezien Sylt sinds de jaren zestig het zomerverblijf voor beroemdheden is. Je kunt ze zien terwijl ze de beroemdste viskraam van Duitsland bezoeken, slenteren door Kampen of in de elegante bars en exclusieve clubs.

Woensdag 3 juli: List/Sylt

Afvaart 22.30u

Volle dag om verder te genieten van deze prachtige plaats.

Donderdag 4 juli: Zeedag

Breng de dag door met zonnebaden, geniet van de frisse wind en ontspan de dag!

Vrijdag 5 juli: Hamburg, Duitsland

Aankomst 07:00 en ontscheping na het ontbijt

Hamburg heeft in zijn tijd veel schepen gezien. Rijk beladen Hanzekogels, beroemde 19e-eeuwse windjammers en gigantische schepen zijn voor anker gegaan in de haven. De prachtige oevers van de Elbe vormen prominente cordons voor schepen die de haven van Hamburg in of uit varen. Op weg naar de monding van de Elbe glijden ze langs de patriciërsvilla’s aan de Elbchaussee, het Treppenviertel in Blankenese, het Airbus-terrein en de pittoreske oevers van de Elbe met hun groene dijken en witte stranden. U kunt genieten van een charmant uitzicht op de haven en de kleine dorpjes langs de oevers van de Elbe.

Deze promo is enkel geldig voor nieuwe boekingen en is niet cumuleerbaar met andere voordelen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van kajuiten.

Single toeslag, categorie

 • D + E: 50%
 • A – C: 100%

Categorie D: Deluxe (17-21 m2)

Categorie B: Junior Veranda suite (19-22 m2)

Categorie A: Verandasuite (ca. 301 m2)

Voor info & reservatie: contacteer uw reisagent.

Deze Sea Cloud Cruises-promo kan jou misschien ook interesseren…

Van Nice naar Palma de Mallorca

Heerlijk nazomeren op de Middellandse Zee

 • Sea Cloud Spirit
 • 2024: van 22 tot 29 oktober
 • 8 dagen / 7 nachten

FOOTPRINTS PROMO: 30 % korting !