RIVERSIDE MOZART

Riviercruises van het hoogste niveau

WONDERLIJK MOOI

Mozart was een wonderkind en een klein wonder is ook de Riverside Mozart.

Als grootste riviercruiseschip op de Donau is het de bedoeling, zoals haar beroemde naamgever, de gasten in te palmen en steeds opnieuw te verrassen.

“Go with the Flow”

Een cruisevakantie op de Riverside Mozart betekent éénmaal je koffers pakken, genieten van unieke en aparte belevenissen, bijvoorbeeld van de lokale keuken, geserveerd op een verfijnde manier in één van de toprestaurants, of gewoon proeven van een tas Earl Grey of een glas Taittinger Rosé op het Vista Dek, genietend van de prachtige omgeving.

Niet enkel de klok tikt anders op de Riverside Mozart, maar ook het schip zelf zet nieuwe maatstaven, kajuiten zijn suites, minstens 20 m2 groot.

Geen enkel ander rivierschip op de Donau biedt zoveel plaats en heeft een grote bemanning aan boord, dankzij de breedte van 23 meter.

Het maakt niets uit voor welke suite u kiest, u maakt altijd de juiste keuze.  Natuurlijk zijn er nuances in de grootte, maar wat zeker voorzien is in alle suites, zijn edele materialen zoals leder en zijde, elegante baden in marmer, kingsize bedden en een comfortabele zetel om te ontspannen.

Waar u ook heen kijkt, u bent omgeven door zachte kleuren, geïnspireerd op de natuur en de verschillende kleuren van de Donau.  In elke suite zorgt een butler dat het u aan niets ontbreekt.

Keuze bij boeking

Bij boeking kan u kiezen tussen 4 prijsvoorstellen:

All inclusive Premium, inclusief excursies package: alle maaltijden + Premium dranken package + geselecteerd aanbod van excursies + cakes/wafels/ijsjes in de namiddag + room service + WiFi + haventaksen

Volpension, inclusief excursies package: alle maaltijden + water bij de maaltijden + geselecteerd aanbod van excursies + WiFi + haventaksen

Premium All inclusive: alle maaltijden + Premium dranken package + cakes/wafels/ijsjes in de namiddag + room service + WiFi + haventaksen

Volpension: alle maaltijden + water bij de maaltijden + WiFi + haventaksen

Relax…

Het wellness aanbod is indrukwekkend met een ruime keuze zoals fitness, sauna, fietsen, massages, schoonheidsinstituut met kapsalon, binnenzwembad en jacuzzi .

Ideaal om de extra kilo’s er terug af te trainen.

Luxe betekent, keuzes kunnen maken. 

In de verschillende restaurants worden voor u gastronomische gerechten getoverd.  Chef Johannes Bär en zijn medewerkers zijn voor hun lekkere creaties al meermaals in de prijzen gevallen.

De menukaart is geïnspireerd op de seizoenen van de Donauregio, begeleid door een voortreffelijke wijnkeuze.

Marktplatz: Hier start u de dag met een overheerlijk ontbijt met diverse eiergerechten, fijnste charcuterie, zelfgebakken brood … en natuurlijk de zelfgemaakte abrikozenmarmelade.  Voor de lunch in buffetvorm, worden de gerechten aan diverse stations bereid

Bistro: Is geïnspireerd op een lokaal Weens koffiehuis, hier kan u laat ontbijten en ’s avonds worden hier lekkere tapas geserveerd.

Blue Bar: Een place to be voor de lunch! Proef hier de smakelijke hamburgers, wraps, sandwiches, pasta en frisse salades.

Vista Grill: Gelegen op het bovendek, wordt hier dagelijks de barbecue aangemaakt om te proeven van de gegrilde langoustines en steaks (afhankelijk van de weersomstandigheden).  Ideaal om tijdens de lunch ook te genieten van de omgeving.

Vista Bar: Een geliefde bij zonsondergang of onder een heldere sterrenhemel diep in de ogen kijken met een French 75 of een Blood Orange, de Pop-up-bar op het vista dek is hiervoor dé plek om te toasten op het mooie leven.

Vintage room: Het à la carte restaurant, waar exquise menu’s met speciale wijnen, gekozen door de chef sommelier.  Dit restaurant kan  exclusief geboekt worden.

Cove Bar en Palm Court:  ’s Avonds kan u hier nagenieten van de dag, luisterend naar lichte pianoconcerten van Mozart, gespeeld op de Bösendorfer vleugelpiano

Connoisseur’s Club: In de stijlvolle rokerslounge gaan kultuur en genot hand in hand.  U kan zich hier ook Ernest Hemingway voorstellen, genietend van een whisky of Armagnac

Sfeerbeelden

Mozart suite, 62 m2

Penthouse suite, 31 m2

Owner’s suite, 82 m2 (2-4 gasten)

Harmony suite, 20 m2

ROUTES 2023

Er is een ruime keuze aan routes op de Donau:

  • 3 nachten: Wenen – Bratislava – Budapest
  • 4 nachten: Passau – Mauthausen – Grein – Dürnstein – Krems – Wenen
  • 5 nachten: Wenen – Budapest – Bratislava – Wenen
  • 7 nachten, route 1: Budapest – Vukovar – Belgrado – Novi Sad – Kalosca – Budapest
  • 7 nachten, route 2: Wenen – Dürnstein – Melk – Linz – Bratislava – Esztergom – Budapest
  • 7 nachten, route 3: Budapest – Bratislava – Krems – Dürnstein – Linz – Mauthausen – Grein – Wenen
  • 11 nachten:        Budapest – Bratislava – Wenen – Melk – Ybbs – Linz – Engelhartszell – Passau – Mauthausen – Grein – Dürnstein – Krems – Wenen

Photo courtesy: Urlaubsland Österreich

Raadpleeg uw reisagent voor meer info en aanvraag van offerte.