UPGRADE & ONTDEK

Upgrade & ontdek

Upgrade jouw Horizon met een GRATIS 2-Category Suite Upgrade, geldig voor een geselecteerd aanbod van afvaarten in 2022-2024 voor de Middellandse Zee en Noord-Europa..

Enkel geldig voor nieuwe Regent Seven Seas boekingen tot uiterlijk 30 april 2022.

Bovendien geniet je met deze actie ook van een laag voorschot van 10%.

Met deze uitzonderlijke aanbieding zal je een unieke ervaring beleven. Ontwaak elke dag van jouw cruise met een nieuwe horizon in een topsuite aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet ™ . Alle luxe. Elk moment. Overal.

Boek nu en geniet van jouw GRATIS 2-Category Suite Upgrade.

REGENT SEVEN SEAS

een ongeëvenaarde ervaring

RUIMTE, een essentiële luxe aan boord

Het is een elementair begrip geworden, ook voor wie op cruise gaat. Aan boord van Regent Seven Seas kan u intiem genieten : de privéterrassen behoren tot de grootste op zee, de publieke plaatsen zijn zeer ruim en nooit overbezet druk. In de restaurants staan de tafels op voldoende afstand uit elkaar en zijn er voldoende tweepersoonstafels. Tenslotte kan u ook opteren voor een diner met gedekte tafel in uw eigen suite.

VERHOUDING GAST/BEMANNING 

Deze ligt erg hoog: 2 goed opgeleide personeelsleden ten opzichte van 3 gasten. Geen enkele rederij biedt zoveel kwaliteit in verhouding tot de betaalde prijs.

FREE LAUNDRY SERVICE 

Voor iedere cruise, ieder type suite : van het ophalen van de was, wassen, strijken, vouwen tot het weer terugbrengen naar de suite, en zoveel meer…

ECHT ALLES INBEGREPEN

Met Regent Seven Seas is ALLES INBEGREPEN :

  • alle maaltijden, ook in de specialiteitenrestaurants
  • dranken (champagne, wijn, bier,…)
  • zeer ruim aanbod van excursies: van sport tot cultuur tot gastronomie
  • fooien
  • Wifi
  • en zoveel meer…  Uw reisagent helpt u graag verder.

Bij Regent Seven Seas Cruises is luxe discreet en ongekunsteld, worden al uw wensen vervuld… en is écht alles inbegrepen, inclusief een ruim aanbod van excursies!

Raadpleeg uw reisagent

of Footprints Luxury Cruises : +32 (0)3 242.82.80
cruises@footprints.be