Regent Seven Seas

Upgrade your experience

FREE 2-Category Suite Upgrade
+ Cumulatief : aanbod van cruises met korting tot -25%

Met dit aanbod FREE 2-Category Suite Upgrade geniet u in 2022 nog meer van een cruise met Regent Seven Seas in de Middellandse Zee of Noord-Europa.

Of kies voor een verdere upgrade, waarbij de extra’s het verschil maken:

  • Vanaf de categorie Concierge Suite heeft u een “1-nacht-precruise hotelpackage”, priority excursie/diner reservering, extra faciliteiten in de suite en meer !
  • Vanaf de categorie Penthouse Suite beschikt u ook nog eens over de service van een Private Butler, een bose speaker, Guerlain artikelen etc…

Plus… er is nog meer goed nieuws : voor een twintigtal van deze cruises geldt ook een uitzonderlijk tarief met gereduceerde prijzen tot -25%.

En al deze voordelen zijn cumulatief !

Dit allemaal bovenop de voordelen die Regent Seven Seas u biedt, want ja… écht alles is inbegrepen  : inclusief een ruim aanbod aan excursies en de Free Laundry Service aan boord.

Actie voor boekingen tot 30 juni 2021 en volgens beschikbaarheid!

Contacteer uw reisagent of Footprints Luxury Cruises op cruises@footprints.be

Ontdek het aanbod “Upgrade your experience” in de Regent brochure.

BEKIJK DE VOLLEDIGE LIJST VAN ALLE CRUISES VOOR DEZE ACTIE.

Upgrade your experience met de Seven Seas SPLENDOR

De Seven Seas Splendor is het paradepaardje van Regent : met als bouwjaar 2020 is dit schip gloednieuw. Een absolute ervaring op vlak van luxe en design.

Onze suggestie : Parels van de Baltische Zee, 8-daagse cruise: Stockholm – Kopenhagen

Splendor Regent Suite : de meest luxueuze residentie op zee

Aan boord van de Seven Seas Splendor bevindt zich de meest luxueuze residentie op zee : de Regent Suite meet maar liefst 292,7 m2 groot (met 2 ruime slaapkamers), uitgebreid met een terras van nog eens 120 m2 (met een Minipool). Deze spectaculaire suite, met privé in-suite Spa met Sauna, is gelegen op Deck 14 met een prachtig panoramazicht. w Personal Butler verwacht u.

Upgrade your experience met de Seven Seas EXPLORER

De Seven Seas Explorer werd te water gelaten in 2016. Beperkt tot 750 passagiers, geniet u van veel ruimte aan boord.

Onze suggestie om van de Griekse eilanden en de Turkse Rivièra te genieten : Goden, legendes en rijkdommen, 11-daagse cruise: Athene – Istanboel

Upgrade your experience met de Seven Seas VOYAGER

De Seven Seas Voyager, met bouwjaar 2003  had een volledige renovatie in 2016. Het blijft voor veel vaste Regentklanten het meest charmante schip. Beperkt tot 700 passagiers.

Onze suggestie om van de finesse van dit schip te genieten met de Middellandse Zee als romantisch decor : Zonsondergang in Toscane, 11-daagse cruise: Barcelona – Rome

The Regent Experience : meesterlijke gastronomie

Met een rijk aanbod van specialiteitenrestaurants aan boord, zal u bij elke maaltijd opnieuw verrast worden door de succulente recepturen van de chefs. U beleeft de smaken van de wereld, en dat in sublieme interieurs. U heeft steeds een ruime keuze aan gerechten, geheel naar uw persoonlijke voorkeur samen te stellen. Bovendien is er ook een uitgebreid aanbod aan plantaardige gerechten.

Wenst u meer info over de “Sail Safe Policy” aan boord van Regent Seven Seas, klik hier > Sail Safe policy

Voor een goed advies en een correcte afhandeling van uw reservatie :

raadpleeg uw favoriete reisagent of Footprints Luxury Cruises, Chris Ganseman, +32 (0)3 242.82.80, cruises@footprints.be