Beleef de Seven Seas Grandeur

Bij Regent Seven Seas Cruises is luxe discreet en ongekunsteld, worden al uw wensen vervuld… en is écht alles inbegrepen, inclusief een ruim aanbod van excursies! Aan boord van het nieuwste schip, Seven Seas Grandeur, krijgt die luxe nog een extra dimensie.

De vormgeving, het interieur, het smaakvolle kleurenpallet is ronduit verbluffend en stijlvol.

Neem nu het Restaurant Chartreuse, met veel gevoel voor detail geïnspireerd op het artistieke leven in de jaren 1920 in het bruisende Parijs. De subtiele verwijzingen naar de Art Deco beweging doet ons dromen van dit iconisch Chaneltijdperk tijdens les Années Folles. De inspirerende interieurs van de Belle Epoque, met een zwierig lijnenspel en natuurlijke bloemenvormen, treden in dialoog met het modernisme.

Met een als een waterval opgevatte sculptuur, schittert het magische Compass Rose Restaurant dat als een weelderig woud een design heeft met een lijnenspel zoals in de biomorfe kunst van architect Antonio Gaudi.

Dit is het grootste specialiteitenrestaurant aan boord met een uitgebreid aanbod, voor alle smaken en alle mogelijke diëten.

En dan is er nog de exuberante kaart van de desserts…

In Prime 7 beleeft u het sentiment van de traditionele American Steakhouses, met een nostalgische blik op de Grote Trek. De romantiek en de glorie van de “railway travel” in de States is niet ver weg. Deze en andere iconen uit het tijdperk van de industriële revolutie aan het begin van de twintigste eeuw, vormen de inspiratie voor dit restaurant.

Maar Prima 7 is meer dan zomaar een steak… Enkele toppers: een perfecte dry-aged New York strip, Porterhouse of de succulente filet mignon. Visliefhebbers moeten hier zeker de gerookte zalm proeven met de ronduit fenomenale Whiskey sauce met toetsen van tamarinde. Het aanbod in Prime 7 varieert van Amerikaanse klassiekers tot uitzonderlijke huisspecialiteiten.

INAUGURAL SEASON VOYAGES

Dit schip wordt in omvaart gebracht in 2023, maar u kan nu al boeken voor uw cruise aan boord van de Seven Seas Grandeur.

Bekijk en download de brochure hier. 

SEVEN SEAS GRANDEUR, een ongeëvenaarde ervaring

RUIMTE, een essentiële luxe aan boord

Het is een elementair begrip geworden, ook voor wie op cruise gaat. Aan boord van Seven Seas Grandeur kan u intiem genieten : de privéterrassen behoren tot de grootste op zee, de publieke plaatsen zijn zeer ruim en nooit overbezet druk. In de restaurants staan de tafels op voldoende afstand uit elkaar en zijn er voldoende tweepersoonstafels. Tenslotte kan u ook opteren voor een diner met gedekte tafel in uw eigen suite. De Grandeur is 223m lang en 32m breed.

VERHOUDING GAST/BEMANNING 

Deze ligt erg hoog: 524 goed opgeleide personeelsleden ten opzichte van 829 gasten (maximale bezetting). Geen enkele rederij biedt zoveel kwaliteit in verhouding tot de betaalde prijs.

RUIME STATEROOMS & SUITES

Niet minder dan 60% van de staterooms/suites zijn 44 m2 en groter. Er zijn ook 20 connecting staterooms, en 3 rolstoel toegankelijke kajuiten (dek 8 en 9).

REGENT SUITE

Het paradepaardje is natuurlijk de zeer ruime Regent Suite met niet minder van 413 m2 privéruimte, waarvan 299 m2 leefruimte en een groot terras van 114 m2. Verder beschikt deze uitzonderlijke suite ook over 2 slaapkamers en een in-suite spa.

Penthouse suite

Regent suite

ECHT ALLES INBEGREPEN

Met de alles omvattende all inclusive formule van Regent Seven Seas is ECHT ALLES INBEGREPEN :

  • alle maaltijden, ook in de specialiteitenrestaurants
  • dranken (champagne, wijn, bier,…)
  • zeer ruim aanbod van excursies: van sport tot cultuur tot gastronomie
  • fooien
  • Wifi
  • en zoveel meer…  Uw reisagent helpt u graag verder.

FREE LAUNDRY SERVICE 

Voor iedere cruise, ieder type suite : van het ophalen van de was, wassen, strijken, vouwen tot het weer terugbrengen naar de suite, en zoveel meer…

Uit onze collectie
“GRANDEUR CRUISES”

Raadpleeg uw reisagent

of Footprints Luxury Cruises : +32 (0)3 242.82.80
cruises@footprints.be