Als luxe op zee… uw bestemming is
THE REGENT EXPERIENCE

 

Bij Regent Seven Seas Cruises is luxe discreet en ongekunsteld, worden al uw wensen vervuld… en is écht alles inbegrepen, inclusief een ruim aanbod van excursies. Maar er is meer. De inrichting is verbluffend en tilt de service aan boord naar een ander niveau. De vijf schepen van deze vloot zijn zo ontworpen, dat de weerspiegeling van luxe in de perfecte service oneindig lijkt.

Seven Seas Splendor : ongeëvenaarde luxe & design op zee

Het nieuwste schip werd te water geladen in februari 2020 en behoorde meteen tot de absolute top. De beste technieken werden toegepast en de fijnste materialen gekozen. Dit is wereldklasse : ongeëvenaarde luxe & design op zee.

Splendor Regent Suite : de meest luxueuze residentie op zee

Aan boord van de Seven Seas Splendor bevindt zich de meest luxueuze residentie op zee : de Regent Suite meet maar liefst 292,7 m2 groot (met 2 ruime slaapkamers), uitgebreid met een terras van nog eens 120 m2 (met een Minipool). Deze spectaculaire suite, met privé in-suite Spa met Sauna, is gelegen op Deck 14 met een prachtig panoramazicht.

Uw Personal Butler verwacht u.

RUIMTE, een essentiële luxe aan boord

Ruimte, afstand, veiligheid… We vernemen er alle dagen wel iets over. Het is een elementair begrip geworden, ook voor wie op cruise gaat.

Aan boord van Regent Seven Seas kan u intiem genieten : de privéterrassen behoren tot de grootste op zee, de publieke plaatsen zijn zeer ruim en nooit overbezet druk. In de restaurants staan de tafels op voldoende afstand uit elkaar en zijn er voldoende tweepersoonstafels. Tenslotte kan u ook opteren voor een diner met gedekte tafel in uw eigen suite.

The Regent Experience : inclusief een ruim aanbod van excursies

Bij Regent Seven Seas Cruises is écht alles inbegrepen, inclusief een ruim aanbod van excursies! Deze excursies, georganiseerd door de rederij, zijn een schitterende illustratie van perfecte organisatie. Een extra troef: maximum 30 gasten per autocar en uitstekende gidsen.

The Regent Experience : meesterlijke gastronomie

Met een rijk aanbod van specialiteitenrestaurants aan boord, zal u bij elke maaltijd opnieuw verrast worden door de succulente recepturen van de chefs. U beleeft de smaken van de wereld, en dat in sublieme interieurs. U heeft steeds een ruime keuze aan gerechten, geheel naar uw persoonlijke voorkeur samen te stellen. Bovendien is er ook een uitgebreid aanbod aan plantaardige gerechten.

De Regent Zomer 2021 : Noord-Europa

Wenst u Noorwegen of Denemarken te ontdekken? Of droomt u van Ijsland? Of waarom niet de parels van de Baltische Zee?

De Regent Zomer 2021 : Alaska

Van juni tot en met september biedt Regent Seven Seas cruises aan in Alaska: van Vancouver naar Seward, of in de andere richting. Ontdek één van de laatste wildernissen.

Wenst u meer info over de “Sail Safe Policy” aan boord van Regent Seven Seas, klik hier > Sail Safe policy