De fijnste gastronomie op zee
Oceania Cruises is gekend voor zijn uitmuntende service, verfijnde gastronomie en ongedwongen atmosfeer.

U kan dit het beste vergelijken met de sfeer in een country club. Warme kleuren, veel hout, dikke tapijten, gecombineerd met een stijlvolle inrichting, creëren een tijdloze elegantie. Kleinere havens worden aangedaan met op diverse plaatsen overnights, zodat u ook ’s avonds kan genieten van de bestemming.

De Owner’s Suite, exclusief : Ralph Lauren Home Collection

Oceania Next : met een doordacht concept en zin voor absolute perfectie, wordt uw cruise nog meer beleving van luxe en comfort. Uw verblijf aan boord in de Owner’s Suite, exclusief ingericht door de Ralph Lauren Home Collection, is ronduit op-en-top. Geïnspireerd door “Beter dan Nieuw” zijn ook de andere suites en staterooms, samen met de publieke ruimtes, een beleving.

Oceania Next : beter dan nieuw

De Regatta, Insignia en Sirena werden volledig gerestyled (als laatste restyling volgt de Nautica in augustus 2021). Het resultaat is een buitengewone combinatie van klassiek chique, stijlvolle elementen, bekroonde kunst en moderne casual. Discrete luxe, zeg maar, in aangename tinten.

The Grand Dining Room met véél ruimte

Ruimte, afstand, veiligheid… We vernemen er alle dagen wel iets over. Het is een elementair begrip geworden, ook voor wie op cruise gaat. The Grand Dining Room heeft een zee van ruimte. Hier kan u ontspannen genieten van een op Michelin-geïnspireerde topgastronomie. De menu’s variëren dagelijks met een succulente keuze aan hapjes, voorgerechten, soepen en salades, vegetarische specialiteiten… Nog meer ruimte en afstand, heeft u in het openluchtrestaurant Terrace Café, informeel en zorgeloos culinair genieten.

La Reserve : exclusief dineren in een privésetting

Dit is het walhalla voor epicuristen en wijnkenners ! La Reserve by Wine Spectator biedt een heerlijke culinaire wandeling met een exclusieve maaltijd en begeleide wijnen.  Of neem deel aan de Dom Pérignon Experience at La Reserve.

  •  Mogelijk aan boord van de Marina & Riviera, met toeslag.

De Oceania Zomer 2021 aan boord van de Marina

Met de Marina heeft u een uitgebreid aanbod aan cruises in Noord-Europa : met de parels van Scandinavië en de Baltische Zee.

  • Ontdek Scandinavië met o.a. Oslo, Stockholm, Gothenburg, Visby, Copenhagen en Helsinki.
  • Geniet van het keizerlijke Sint-Petersburg (Rusland), de charmante Baltische parels Tallinn (Estland) en Riga (Letland).
  • (Her)Ontdek vanuit Warnemünde de Duitse hoofdstad Berlijn !

Ontdek onze Baltische Cruises:

Beleef de mooiste nazomercruise op de Middellandse Zee

Deze 13-daagse cruise vaart van Lissabon naar Venetië : 6 landen, 10 havens met immens véél Mediterraanse indrukken, 2 volle zeedagen om voluit te ontspannen en te genieten aan boord van de Marina.

Als kers op de taart, aan het einde van deze schitterende cruise : een overnachting (aan boord) in Venetië.

  • Portugal : Lissabon
  • Spanje : Cadiz, Barcelona
  • Frankrijk : de Provence en Marseille
  • Monaco : Monte Carlo
  • Italië : Firenze, Pisa, de wijnregio Toscane, Rome, Napels en Pompeii, Venetië
  • Kroatië : Dubrovnik

De Oceania “Special” – Zomer 2021 : Alaska

Alaska, cruise met zicht op de wildernis

In juli en augustus biedt Oceania cruises aan in Alaska: heen en terug vanuit Seattle, 8-daagse. Ontdek één van de laatste wildernissen.

Wenst u meer info over “Gezondheid, Wellness en het Veiligheidsprotocol” aan boord van Oceania cruises, klik hier > Uw welzijn aan boord bij Oceania