TOT 50% KORTING !

+ GRATIS EXCURSIES TOT $ 1.200 PER STATEROOM

uit het SIMPLY MORE aanbod

+ de andere voordelen van SIMPLY MORE zoals gratis champagne, wijn; gratis gastronomische specialiteitendiners; en gratis onbeperkte WiFi.

+ ALS EXTRA CADEAU PER STATEROOM:

DE RESTAURANTGIDS GAULT&MILLAU 2024

 

Tijdelijke aanbieding. Boek vóór 29 februari 2024

Raadpleeg uw reisagent.

Of ontdek meer op de webiste van OCEANIA CRUISES. 

OCEANIA CRUISES

Official Benelux partner of Gault&Millau

Oceania Cruises schenkt award:

Marius Bosmans

‘Jonge Chef van het Jaar Wallonië 2024’ 

Oceania Cruises is verheugd om culinair talent te eren en partner te worden van de lancering van prestigieuze gids Gault&Millau. De luxe rederij sluit hiermee een bijzonder jaar af waarin de gastronomie aan boord naar ongekende hoogtes werd getild met nieuwe topwijnen, de waardebelofte simply MORE™ en het fenomenale vijfsterrenschip Vista.

Op 27 november werd de langverwachte Gault&Millau 2024 België gids onthuld en voorgesteld onder de talrijke aanwezigheid van pers en gastronomisch talent van over het hele land.

Oceania Cruises mocht hierbij de prijs uitreiken aan de laureaat van de Award voor ‘Jonge Chef van het Jaar Wallonië 2024’, Marius Bosmans. Met deze steun aan jong culinair talent onderlijnt Oceania Cruises het grote belang dat ze op elk schip hecht aan de culinaire beleving en kwaliteit. De voorstelling werd gevolgd door een Galadiner bereid door enkele kersverse laureaten, dat werd opgediend voor 750 aanwezige partners en hun genodigden.

Riet Goetschalckx, Sales Director Mainland Europe, Middle East & Africa bij Oceania Cruises verklaart:

“Het partnerschap met Gault&Millau Belux gidslancering is niet alleen een volgende stap, maar een evolutie in onze reis naar het leveren van de ultieme culinaire ervaring aan boord bij Oceania Cruises. In ons twintigjarig bestaan, hebben we een nieuwe betekenis gegeven aan de cruise-ervaring met een perfecte mix van luxe, avontuur en gastronomische uitmuntendheid. We zijn dan ook bijzonder verheugd om de partner te worden van de autoriteit op het gebied van gastronomie en culinaire beoordelingen en feliciteren het Gault&Millau Belux team met de nieuwste editie van hun gids.”

The Finest Cuisine at Sea

Het is niet zomaar een slogan voor Oceania Cruises, het is de kern waarrond de hele vijfsterrenrederij is opgebouwd, al vanaf de allereerste afvaart.

Met één chef-kok aan boord voor elke tien gasten en de helft van de bemanning toewijd aan het klaarmaken of het serveren van eten, garandeert Oceania Cruises een gastronomie van topniveau. Alle gerechten worden steeds à la minute bereid in de state-of-the-art scheepskeuken met een kwaliteit die niet moet onderdoen voor de beste restaurants ter wereld.

Oceania Cruises Senior Culinary Director Alexis Quaretti, die recent opgenomen werd in de prestigieuze echelons van de Maîtres Cuisiniers de France, zegt: “Onze getalenteerde topchefs delen niet alleen hun passie voor koken, maar ook een streven naar het creëren van gastronomische meesterwerken en buitengewone culinaire ervaringen voor onze gasten met alleen de beste en meest verse ingrediënten. Elk gerecht vertelt een verhaal van innovatie, vakmanschap en verfijning, wat naadloos aansluit bij hetgeen Gault&Millau voor staat.”

Alexis Quaretti, Oceania Cruises Senior Culinary Director

Om de gastronomische ervaring aan boord  te verrijken, introduceerde Oceania Cruises een nieuwe en indrukwekkende collectie zeldzame wijnen uit de beste wijngaarden ter wereld.

In de verschillende specialiteitenrestaurants worden gasten gastronomisch in de watten gelegd, ongelimiteerd en zonder toeslag. Zoals in het pan-Aziatisch geïnspireerde Red Ginger, het Franse Jacques of het Italiaanse Toscana.

Liefhebbers van bijzonder kwaliteitsvlees kunnen hun hart ophalen in Polo Grill en voor wie een nog exclusievere culinaire ervaring zoekt, zijn er verschillende private dining-formules.

Vista, “Privée” waar u in klein gezelschap privé kan dineren.

simply More

De luxe rederij is de eerste keuze voor reizigers die op zoek zijn naar gastronomische hoogstandjes en verrijkende ervaringen op zee. ​

Met de nieuwe waardebelofte simply MORE™ biedt Oceania Cruises de gasten meer dan ooit tevoren en is vrijwel alles inbegrepen tijdens hun reis. Meer onvergetelijke reiservaringen dankzij een royaal excursie krediet, als ook een uitgebreid drankenpakket tijdens lunch en diner met tientallen vintage Champagnes, premium wijnen en internationale bieren.

GRATIS Excursies

GRATIS Champagne, Wijn en meer

GRATIS Toegang Specialiteiten Restaurants

GRATIS Onbeperkte WiFi

Oceania presenteert trots: Vista

(Bouwjaar 2023)

Doopmoeder is de bevallige Giada De Laurentiis, kleindochter van de iconische Italiaanse filmproducer Dino De Laurentiis. Deze jonge dame met een kamerbrede glimlach is een getrainde chef (Le Cordon Bleu in Parijs, jawel!), geeft kookboeken uit, pakt uit met een eigen lifestyle en e-commerce platform… en heeft ondertussen ook enkele recepturen uitgewerkt voor de Vista. Enfin, de juiste dame voor een rederij die zich de titel van de “Finest Cuisine@Sea” toedeelt.

(Review Jan Van Durme, Footprints 15/05/2023)

Raadpleeg uw reisagent.

Of ontdek meer op de webiste van OCEANIA CRUISES.