Boek nu voor meer luxe met een upgrade tot 4 categorieën* op geselecteerde cruises van 2024 – 2025
Prestigieuze vloot van boutique schepen
- Allura, aangekondigd voor 2025
- Vista, bouwjaar 2023: 1200 gasten/800 crew
- Marina, renovatie in 2023: 1238 gasten/776 crew
- Riviera, recente renovatie 2022: 1238 gasten/776 crew
- Nautica, recente renovatie 2022: 656 gasten/409 crew
- Regatta, recente renovatie 2019: 656 gasten/410 crew
- Sirena, recente renovatie 2019: 648 gasten/410 crew
- Insignia, recente renovatie 2018: 656 gasten/410 crew
*Dit aanbod is onder voorwaarden, geldig voor een geselecteerd aanbod van afvaarten (2024 en 2025), en alleen voor nieuwe boekingen.
The Finest Cuisine at Sea®
Als er één reden is waarom je voor OCEANIA CRUISES kiest, dan is het ongetwijfeld de gourmet ervaring aan boord. Het is een absolute culinaire uitmuntendheid, van begin tot eind.
Maîtres Cuisiniers de France
Twee Executive Culinary Directors, Chef Alexis Quaretti en Chef Eric Barale, zijn beiden opgenomen in de prestigieuze echelons van Maîtres Cuisiniers de France, een exclusieve vereniging die in 1951 werd opgericht om de Franse culinaire kunsten over de hele wereld te ondersteunen en promoten. Bovendien zijn er zowel aan wal als aan boord “The Culinary Centre masterclasses” waarbij je ontdekt, proeft én kookt.