Zuri Zanzibar

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
The Zuri Zanzibar is een uniek hotel, gelegen aan een parelwit zandstrand, aan de mooie westkust van het eiland en biedt een prachtig uitzicht op de azuurblauwe Indische Oceaan.
Omschrijving 

Dit splinternieuwe (open sinds juli 2018) design hotel met Afrikaanse toetsen, ligt verscholen in een grote tropische tuin en straalt een gezellige, warme sfeer uit. Met de ligging aan een 300m lang privé zandstrand aan een kuststrook die, in tegenstelling tot de meeste plaatsen op Zanzibar, getijdenvrij is, kan u hier de ganse dag onbekommerd te zwemmen en luieren. De kruidentuin zorgt voor een weelderige en groene oase en geeft u de kans om enkele van de vele kruiden, waarvoor Zanzibar gekend is, te proeven en ruiken. De kruidentuin vormt bovendien het decor voor yoga- en meditatielessen en in het “Spice House” worden kooklessen georganiseerd. Het resort beschikt over 3 restaurants en 4 bars, een welness-centrum, een prachtig overloopzwembad en een watersport- & duikcentrum.

Het resort bestaat uit 46 ruime bungalows (66m² incl. terras) die verspreid liggen in de prachtige tuin en gedeeltelijk of volledige uitzicht bieden op de oceaan. Vijf van deze bungalows hebben een jacuzzi. De 6 suites (132 m² incl. terras) beschikken over een living en afzonderlijke slaapkamer en een private jacuzzi. De suites hebben bovendien onmiddellijke toegang tot het privé strand. Verder beschikt dit luxueuze design hotel over 3 private villa’s, twee geschikt voor 4 personen met 2 afzonderlijke slaapkamers, jacuzzi en privaat strand en één voor 6 personen met 3 afzonderlijke slaapkamers, privaat zwembad en strand – schitterend alternatief voor gezinnen.

Wie van rust houdt kan zich terugtrekken in de tuin, maar ook wie graag actief bezig is zal zich hier niet snel vervelen. Het hotel biedt een groot scala aan activiteiten aan waaronder snorkelen, duiken, kitesurfen, zwemmen met dolfijnen of waterschildpadden of leuke boottochten bij zonsondergang aan boord van een traditionele Dhow.

Honeymoon aanbod : gratis fles schuimwijn op de kamer bij aankomst, 50% korting voor 1 uur massage per koppel, 1x lunch aan het strand, 1x romantisch diner aan het strand, VIP geschenk, romantische aankleding van de kamer, 1x apéritief bij zonsondergang aangeboden op het terras van de kamer. Geldig bij een verblijf van minimum 4 nachten, niet geldig in Kerst/Nieuwjaar periode, geldig tot 1 jaar na het wettelijke huwelijk (mits voorlegging huwelijksakte).