White Pearl Resorts

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Aantrekkelijk resort gelegen aan een uitgestrekt zandstrand. Het resort staat garant voor privacy, een voortreffelijk uitzicht en luxueus comfort, een verblijf hier zal uw verwachtingen overtreffen.
Omschrijving 

Ponta d’Ouro & Ponta Malongane: Ponta d’Ouro, is een klein stadje uit het koloniale tijdperk, gelegen vlakbij de grens met Zuid Afrika, en de laatste jaren sterk gegroeid. Voor reizigers vanuit Zuid Afrika is dit vaak de eerste stopplaats in het land. Grootste troef is het lange brede zandstrand en de overvloedige aanwezigheid van dolfijnen, walvishaaien en -van juli tot oktober - walvissen. Iets noordelijker ligt het rustiger Ponta Malongane, met een uitgestrekte kustlijn omzoomd door hoge duinen en kustwoud.

De éénentwintig exclusieve suites liggen verspreid in duinen en hebben een licht en fris décor met veel wit en blauwtinten, verwijzend naar de zee. Alle suites beschikken over een chique badkamer en buitendouche, een overdekte patio, houten terras met privaat zwembad en een ongelooflijk uitzicht op de oceaan. Het restaurant wordt ’s avonds omgetoverd tot een magische plek, gehuld in kaarslicht waar men kan genieten van een voortreffelijk romantisch diner. De omgeving nodigt uit om op verkenning te gaan: zwemmen met de dolfijnen, snorkelen over de prachtige kleurrijke koraalriffen of duiken. Men kan ook paardrijden op het strand of een boottocht maken om dolfijnen en walvishaaien te spotten. Mozambique is dus een ideale bestemming voor een onvergetelijk strandverblijf maar kan tevens een schitterende afsluiter zijn na een rondreis of safari in Zuid Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia of zelfs Kenia en Tanzania.