€ 809

Wellness in Koh Yao

4
dagen
vanaf
ipv
€ 809
Verblijf in een charmant boetiekhotel op een unieke locatie in de Phang Nga Baai
Bestemming 

Thailand

  • rijke culturele erfenis
  • serene boeddhistische tempels
  • bruisende moderne metropool Bangkok
  • weelderige en afwisselende natuur en landschappen
  • authentieke bergvolkeren
  • prachtige hotels met spa en wellness aanbod
  • exotisch witte stranden
Omschrijving 

Dag 01: Phuket / Koh Yao Noi (D)
Bij aankomst op de luchthaven van Phuket, wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Per gedeelde wagen naar de Yacht Haven Marina, waar u inscheept op een gedeelde boot naar het resort. Bij aankomst is de rest van uw dag vrij te besteden (opgelet: geen vroege check-in inbegrepen). ’s Avonds kan u genieten van een zeevruchten diner bij kaarslicht op het strand of in het Seafood Terrace restaurant.
OVERNACHTING in het Paradise Koh Yao – Jacuzzi Studio

Dag 02: Koh Yao Noi (O, L, D)
Gedeelde excursie ter ontdekking van de wonderlijk omgeving. De Baai van Phang Nga staat bekend voor zijn indrukwekkende met oerwoud begroeide rotsformaties, monolieten en kliffen verspreid over een kustgebied van 400km² groot. Overdag heeft het landschap veel weg van Chinese penseeltekeningen, maar ’s avonds als de maan een schaduwspel speelt wordt het uitzicht helemaal spectaculair. Per gedeelde boot en kano gaat u op verkenning in dit nationaal park. U vaart onder uitstekende randen van kalksteenrotsen om zo de niet direct zichtbare lagunes in de rotsen te verkennen. Deze lagunes hebben een geheel eigen ecosysteem. De lagunes vormen zo magische, vergeten paradijsjes die volledig afgesloten zijn van de buitenwereld. Vervolgens gaat u op ontdekking op het zogenaamde James Bond eiland. Geniet van een picknick lunch op een strand, neem een duik in het verkoelende water en verken de regio per kajak verder.
’s Avonds geniet u van een romantische BBQ-diner op het strand begeleidt met een fles huiswijn.
OVERNACHTING in het Paradise Koh Yao – Jacuzzi Studio

Dag 03: Koh Yao Noi (O, L, D)
Dag vrij te besteden. Wij voorzien in een ‘Romancing in Paradise’-spabehandeling. In een privé sala kan u zo genieten met uw geliefde van een scrub en een aroma therapeutische massage (duur max. 2u). Het diner bestaat uit een vast menu van Thaise specialiteiten.
OVERNACHTING in het Paradise Koh Yao – Jacuzzi Studio

Dag 04: Koh Yao Noi / Phuket (O)
Dag vrij te besteden tot het moment van vertrek (opgelet: geen late check-out inbegrepen). Gedeelde boottransfer naar de Yacht Haven Marina en gedeelde wagen naar de luchthaven van Phuket. Hier neemt u uw vlucht huiswaarts of naar uw volgende bestemming.

Prijs per persoon, gebaseerd op 02 personen / 01 kamer: € 829,00
Geldig voor alle verblijven van 01 april’19 tot 31 oktober’19

Prijs per persoon, gebaseerd op 02 personen / 01 kamer: € 975,00
Geldig voor alle verblijven van 01 november’19 tot 31 maart’20
Niet geldig voor verblijven tussen 20 december’19 en 07 januari’20

Prijs per persoon, gebaseerd op 02 personen / 01 kamer: € 809,00
Geldig voor alle verblijven van 01 april’20 tot 31 oktober’20

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: 3 nachten verblijf in het Paradise Koh Yao in een Jacuzzi Studio (op basis van logies en half pension), speciale honeymoon aanbieding (welkomstdrankje bij aankomst, fruit en bloemenarrangement op de kamer bij aankomst, 1 fles schuimwijn, gratis upgrade naar het volgende kamertype - onder voorbehoud van beschikbaarheid bij reservatie, de omschreven diners (diner bij kaarslicht op het strand (dag 01), BBQ-diner op het strand met inbegrip van een fles huiswijn (dag 02), typisch Thai diner (dag 03), 1 spabehandeling (1u bodybehandeling + 1u Paradise Signature massage) in een privésala voor 2 personen, gedeelde transfers per wagen en boot van luchthaven Phuket naar Paradise Koh Yao en terug. De transfers per boot worden uitgevoerd op vaste tijdstippen (wij bepalen de meest comfortabele tijdstippen aan de hand van uw vluchtdetails). Gedeelde excursie doorheen de Nga Bay met lunch (dag 02).

Niet inbegrepen: vluchten, dranken en niet vermelde maaltijden, niet vermelde en/of optionele excursies, uitstappen, activiteiten, fooien voor gidsen, chauffeurs, vroege check-in en/of late check-out (vroege checking te Anantara reeds inbegrepen), visum. BELGEN: een geldig (tot 6 maanden na retour) internationaal paspoort. NIET-BELGEN: gelieve zich te informeren bij ambassade/consulaat van Thailand. Persoonlijke uitgaven, en verzekeringen. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 22/07/2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.