THE SAROJIN

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
In de geest van de legendarische Lady Sarojin, zet het hotel haar buitengewone gastvrijheid verder met dezelfde zorgvuldige aandacht voor detail en overvloedige persoonlijke dienstverlening.
Omschrijving 

Het zijn inderdaad deze kleine dingen die het verschil maken en bijdragen tot de Sarojin-ervaring.

Accommodatie
The Sarojin biedt 56 luxueuze residenties in 7 aparte gebouwen, met 2 verdiepingen, omgeven door tropische tuinen en met directe toegang tot het 11 km lang wit zandstrand. De 28 Garden Residences (95 m²), bevinden zich op het gelijkvloers, elk met een kingsize bed, bad en aparte douche, airconditioning, gratis wifi, koffie- en thee. Minibar, flatscreen TV, safe en patio. De 14 Pool Residences (120 m²) bevinden zich op de gelijkvloerse hoeken en beschikken over een privézwembad. De 14 Spa Suites (150 m²) bevinden zich op de 1ste verdieping en bieden standaard 1 u spa massage per kamer aan, een aparte slaapkamer en lounge area, rond relaxatiebad buiten en een zonneterras. De 2-bedroom Pool Residence (215 m²) bevindt zich op het gelijkvloers en verbindt een Garden Residence met een Pool Residence via een tussendeur.

Faciliteiten
The Edge en Ficus restaurants serveren het beste uit de Thaise en moderne mediterrane keuken en uiteraard is er ook mogelijkheid om zelf de locatie voor uw diner te bepalen. De wijnbar en – kelder zijn gevuld met een selectie geïmporteerde wijnen en de beachbar biedt spectaculaire zicht over het witte strand en de oceaan. Infinity pool met jacuzzi en 3 drijvende paviljoenen. Gratis gebruik van hobie cat zeilboten, dinghy, paddle board, zeekajaks, windsurfen en mountainbikes. Fitnesscentrum, snorkelen en duiken (mits betaling). Golf in de omgeving.