Sanctuary Swala Camp

0
No votes yet
vanaf
Gelegen in het hart van Maasai land, een afgelegen deel van Tarangire National Park.
Omschrijving 

Tarangire National Park, Tanzania Tarangire National Park, vormt één van de best bewaarde geheimen van het noordelijke circuit in Tanzania. Dit schitterende natuurpark wordt nog vaak over het hoofd gezien ten voordele van grote namen als Lake Manyara, Ngorongoro Crater en Serengeti National Park. Jammer, want Tarangire biedt een uniek en divers landschap met kolossale baobabbomen en vormt het leefgebied van grote troepen olifanten. Het is een fantastisch natuurgebied wemelend van het wild, met massa’s olifanten, enorme kuddes buffels, leeuwen, luipaarden en andere katachtigen en vormt tijdens het “green season” (november tot maart) het broedgebied voor vele vogels. De Tarangire rivier meandert zich door het landschap en is een permanente waterbron, die in het droge seizoen (juli tot oktober), vele dieren aantrekt.
De klassieke safari met een 4x4 voertuig is de meest voorkomende manier om het gebied te verkennen, maar het is bovendien een fantastische plek voor om te voet te exploreren. Onder begeleiding van een professionele gids trekt u langs de droge rivierbedding op zoek naar avontuur.
Of wat dacht u van een ballon safari in de vroege ochtend ?

Tarangire is één van onze favoriete bestemmingen in Tanzania en graag stellen wij u enkele opmerkelijke lodges in en rond het park, voor. Ligt in de schaduw van grote acacia bomen met weids uitzicht op de vlakke savanne. Het kamp bestaat uit 12 ruime paviljoenen met uitzicht op een waterplas die bij de dieren heel populair is. Een schitterende en exclusieve safaribeleving.