Regent Seven Seas Cruises

Dromen van een plek waar luxe eenvoudig is, al uw wensen vervuld worden .. en waar écht alles is inbegrepen. Bij Regent Seven Seas is niet alleen het vol pension op gourmet niveau en de maaltijden in de specialiteitenrestaurants inbegrepen, maar ook alle fooien en geselecteerde dranken, zoals champagne, cocktails, longdrinks, aperitieven en kwaliteitswijnen!
Beschrijving 

Wilt u graag op ontdekkingstocht gaan tijdens uw cruisevakantie dan is het fijn om weten dat Regent Seven Seas Cruises ongelimiteerd de excursies aanbiedt. Zo spaart u op een 10-daagse cruise al snel ca. 1.300 Euro per persoon uit.

Op elk van de 4 schepen krijgt u een warm welkom! De verhouding gasten/bemanning ligt erg hoog : 2 personeelsleden ten opzichte van 3 gasten. Geen enkele rederij biedt zoveel kwaliteit in verhouding tot de betaalde prijs.

Aan boord zijn er enkel maar suites met prive balkon, die ruim (minimaal 28m2) en comfortabel ingericht zijn: een luxueuze oase waar u volop kunt nagenieten van alle ervaringen en belevenissen van de dag. De discrete en persoonlijke service zorgt ervoor dat u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat niets tekort komt.

In de gourmet restaurants aan boord wordt elke dag een uitgebreid menu, met veel variatie en enkel de beste ingrediënten geserveerd. Gezien het beperkt aantal gasten aan boord, kunt u elke dag kiezen wanneer en waar u gaat eten.

Leuke details:

  • Alles is inclusief, ook excursies en fooien.
  • De excursies kunnen eventueel via het Concierge à la carte concept naar uw wens worden samengesteld.
  • Regent Seven Seas Cruises biedt een gevarieerd programma met unieke bestemmingen, naar meer dan 300 havens, verspreid over 6 continenten, inclusief Frans Polynesië.
  • De gasten kunnen reeds aan boord gaan vanaf 12.00 uur, zo kunnen zij al genieten van een lekkere lunch en hebben ze de tijd om het schip te verkennen op de dag van inscheping.
  • Elke zondag is er een champagne en kaviaar ontbijt.
  • Specialiteiten restaurants zijn uiteraard ook inbegrepen en zonder extra toeslag.
  • In de Master suites, Grand suites en de Voyager/Mariner suites wordt Champagne Veuve Clicquot geserveerd - in de suites en lounges Champagne Montaudon.
  • Alle Concierge suites en daarboven hebben gratis tot 500 minuten internet + is een overnachting in een luxe hotel, inclusief ontbijt als pre- of posthotel inbegrepen.
  • De filosofie achter deze rederij is “Luxury goes exploring”.