€ 9.249

Poseidon Expeditions. Longyearbyen - Longyearbyen

12
dagen
vanaf
ipv
€ 9.249
Vertrek op 29 juni aan boord van de MS Sea Spirit
Bestemming 

Arctic

Omschrijving 

De MS Sea Spirit is met maximaal 114 passagiers één van de kleinere expeditieschepen. Het schip is erg wendbaar en kan in smalle fjorden en kleinere baaien navigeren. De versterkte romp, 9 snelle zodiacs, een kajakuitrusting en uitschuifbare stabilisatievinnen zorgen voor een comfortabele expeditiereis.

De 57 ruime kajuiten en suites zijn stijlvol en praktisch ingericht. Verder is er aan boord nog de Oceanus Lounge voor presentaties en filmvoorstellingen. Het expeditieteam is internationaal, Engelstalig en bestaat uitsluitend uit specialisten in hun vakgebied. Vooral de natuur, fauna en geologie maar ook fotografie komen ruim aan bod.

Deze week stellen we de 12-daagse Spitzbergen expeditie voor met vertrek op 29 juni 2019, vertrek en aankomst in Longyearbyen. Vanaf 10 deelnemers voorziet Footprints een gegarandeerde Belgische reisbegeleiding.

Interessante troef is beslist het kajakprogramma. Dit wordt meestal aangeboden op reizen met bestemmingen in de Hoge Arctische gebieden zoals Groenland, Svalbard (Spitzbergen), Franz Josef Land of bij een combinatie van deze plaatsen. Een unieke manier om de afkalvende gletsjers in Svalbard te ervaren, of zich te vergapen aan de kathedraalachtige ijsbergen in Groenland, of labyrintische uitgestrekte stukken zee-ijs in de Noordelijke IJszee.

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vlucht Brussel–Longyearbyen h/t met SAS (E/Q-klasse), 1 overnachting in Longyearbyen vóór de cruise, transfers, cruise in een Maindeck Suite, vol pension, 24uur koffie- en theeservice, excursies per zodiac, ervaren expeditieleiders en voordrachtgevers (Engels), parka, laarzen voor de landings, digitaal logboek, informatiepakket vóór vertrek, havengelden, 1 nacht in het Radisson Blu Airport Hotel (Standard Room) op de terugreis. Toeslag kajakprogramma: 625 € pp.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Reisverzekering is verplicht. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Poseidon en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief.Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 12 maart 2019.