Paul Gauguin Cruises

Welkom in Polynesië, één van de laatste natuurparels van deze aarde! Hier verbleef de legendarische Franse schilder, Paul Gauguin, de laatste jaren van zijn leven.
Beschrijving 

Het schip, de Paul Gauguin, werd naar hem vernoemd. Dit kleine, intieme schip heeft de mogelijkheid om in de kleinste baaien van de eilanden in Polynesië aan te leggen. De “Gauguins” en “Gauguines”, de Frans-Polynesische hosts en hostessen, zorgen met hun glimlach, kleurrijke kledij en bloemen in het haar, voor een typische lokale sfeer aan boord. Bij hen kan je altijd terecht met al je vragen over Polynesië.

Overal op het schip heeft men een gevoel van intimiteit en harmonie. Alle kajuiten en suites zijn comfortabel ingericht, de gastronomie staat in het teken van de lokale keuken. Kortom, alles is voorhanden voor een onvergetelijke cruisevakantie.

Leuke details:

  • Informele maar toch stijlvolle sfeer aan boord.
  • Tijdens elke cruise geven gastsprekers interessante lezingen over de diverse aspecten van het leven op de eilanden in de South Pacific, oa door Jean-Michel Cousteau.
  • Watersporten mogelijk & er is een marina aan boord.
  • Ga op Bora Bora snorkelen en nagenieten met een heerlijke cocktail op het privéstrand waar de Paul Gauguin aanlegt.
  • Op Taha’a wordt een Polynesische dag georganiseerd op een “Motu” (klein eiland), met barbeque en hebt u de kans om te snorkelen en diverse watersporten te ontdekken.
  • Voor jongeren tussen 9 en 17 jaar werd een speciaal educatief programma samengesteld “Les Jeunes Ambassadeurs de l’Environnement”. Dankzij diverse excursies, lessen over de cultivatie van zwarte parels en vanille, hoe vulkanische eilanden koraalriffen worden en hoe je met een outrigger canoe vaart, ontdekken de jonge ontdekkingsreizigers alle geheimen over de lokale fauna en flora.