€ 2.059

Paradise Cove Boutique Hotel

8
dagen
vanaf
ipv
€ 2.059
Huwelijksreisactie
Bestemming 

Mauritius

Mauritius heeft alle nodige ingrediënten voor een zwoele ontspannende vakantie: parelwitte zandstranden, smaragdgroene lagunes en wuivende casuarina’s. De schitterende kustlijn gaat over in eindeloze suikerrietplantages met op de achtergrond het centrale grillig gevormde gebergte. Vrijwel het volledige eiland is omringd door een eeuwenoud koraalrif dat een myriade aan tropische vissoorten huisvest. Voor watersportfanaten is Mauritius een paradijs.

Omschrijving 

Geniet van een paradijselijke huwelijksreis in Paradise Cove.

Het resort is aangekleed met de Indische charme van een Bollywood film. De meest romantische kamers heten dan ook niet verwonderlijk 1001 Nights Rooms. In het relatief kleinschalige Paradise Cove Hotel & Spa vindt u een mooie balans tussen een veelzijdig strandresort en een romantisch 'lovenest'.

Daarbovenop ontvangt u:

  • 1 fles schuimwijn
  • 1x diner bij kaarslicht
  • mand exotisch fruit in de kamer
Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat : vluchten Brussel-Mauritius h/t via Parijs CDG met TGV/Air Mauritius (L/X-klasse), privétransfers, verblijf van 7 nachten in een Deluxe Premium Room, half pension en taksen.

Niet inbegrepen : persoonlijke uitgaven en annulatie- en reisverzekering. Aanbod geldig voor een verblijf tussen 15/04/20 en 30/09/2020. Kortingen zijn reeds verrekend in de prijs. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Aanbod geldig onder voorwaarden. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 17/09/2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.