€ 4.242

Paradise Cove Boutique Hotel

8
dagen
vanaf
ipv
€ 4.242
PRIJS VOOR 2 - HUWELIJKSREIS : 100% KORTING VOOR DE BRUID
Bestemming 

Mauritius

Mauritius heeft alle nodige ingrediënten voor een zwoele ontspannende vakantie: parelwitte zandstranden, smaragdgroene lagunes en wuivende casuarina’s. De schitterende kustlijn gaat over in eindeloze suikerrietplantages met op de achtergrond het centrale grillig gevormde gebergte. Vrijwel het volledige eiland is omringd door een eeuwenoud koraalrif dat een myriade aan tropische vissoorten huisvest. Voor watersportfanaten is Mauritius een paradijs.

Omschrijving 

VOOR HET KOPPEL :

  • 1x per verblijf : kooklessen
  • 1 fles schuimwijn
  • 1x per verblijf : diner bij kaarslicht
Prijs omvat 

Prijs per koppel op basis van 2 personen omvat : vluchten Brussel-Mauritius h/t via Parijs CDG met Air France (L/V-klasse), privé transfers, verblijf van 7 nachten in een Deluxe Room, ontbijt en taksen.

Niet inbegrepen : persoonlijke uitgaven en annulatie- en reisverzekering (Allianz). Aanbod geldig voor vertrekken tussen 01/05 en 25/06/2018. Kortingen zijn reeds verrekend in de prijs. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 10/01/2018.

Informatie aanvraag 

Information Request

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!