€ 3.289

Oceania Cruises. Miami - Miami

11
dagen
vanaf
ipv
€ 3.289
ACTIE BLACK FRIDAY: 200USD Spa-krediet
Bestemming 

Noord-Amerika

Omschrijving 

Vertrek op 21/03/2020 aan boord van de Riviera.

Miami – Nassau – Punta Cana – Philipsburg – St. John’s – Castries – Gustavia - Miami

  • Vluchten
  • Transfers
  • VERANDA STATEROOM, cat. B4
  • Gratis fooien
  • 300 USD boordkrediet per persoon
  • Gratis House Select Beverage Package
  • 3 gratis excursies per persoon

ACTIE BLACK FRIDAY
Boek deze cruise op vrijdag 29/11/2019 en krijg er 200USD Spa-krediet per boeking bovenop in de Aqua Mar

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vlucht Brussel – Miami – Brussel met Swiss (L-klasse) transfers, cruise in vol pension, Veranda Stateroom, cat. B4, niet alcoholische dranken, 300 USD boordkrediet per persoon, gratis House Select Beverage Package, gratis internet (1 account per stateroom), gratis fooien, 3 excursies (beperkte lijst) en havengelden.

Actie Black Friday
Boek deze cruise op vrijdag 29/11/2019 en krijg er 200USD Spa-krediet per boeking bovenop in de Aqua Mar. Enkel geldig voor boekingen op vrijdag 29/11/2019. Voor boekingen op alle andere dagen geldt het Spa-krediet niet.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Oceania Cruises en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 22/10/2019

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.