Machangulo Beach Resort

4.5
Average: 4.5 (1 vote)
vanaf
Deze bijzondere accommodatie met adembenemend uitzicht op de oceaan en het eiland Ihanca wordt omringd door natuurreservaten.
Omschrijving 

Maputo : de hoofdstad en tegelijkertijd grootste stad van het land, is aan de monding van de Tembe rivier aan de westkant van Maputo Bay gelegen. De atmosfeer van het Portugese koloniale verleden vindt men nog steeds terug in de mediterrane architectuur. Zijn ligging vlakbij de zee, de brede lanen met geurende Jacaranda en Flamboyant bomen, de kleurrijke markten en enorme smeltkroes van verschillende culturen maken deze stad bijzonder aantrekkelijk. Maputo wordt omringd door talrijke zandstranden en ligt vlakbij populaire duikspots.

De eigenaars zijn heel begaan met de kwaliteit van hun product en voortdurend bezig met het upgraden van de service en faciliteiten om zo verder uit te groeien tot een luxueus “high end” strand resort. De Villa’s en Beach Forest Rooms van het resort zullen vanaf eind 2018 als een afzonderlijke lodge uitgebaat worden en het resort werkt nu volop aan de bouw van 10 schitterende Ocean View Rooms met verfijnde uitstraling en luxueus comfort.