€ 1.560

LUX* GRAND GAUBE

8
dagen
vanaf
ipv
€ 1.560
Heropening op 20 december 2017 met fantastische kortingen
Bestemming 

Mauritius

Mauritius heeft alle nodige ingrediënten voor een zwoele ontspannende vakantie: parelwitte zandstranden, smaragdgroene lagunes en wuivende casuarina’s. De schitterende kustlijn gaat over in eindeloze suikerrietplantages met op de achtergrond het centrale grillig gevormde gebergte. Vrijwel het volledige eiland is omringd door een eeuwenoud koraalrif dat een myriade aan tropische vissoorten huisvest. Voor watersportfanaten is Mauritius een paradijs.

Omschrijving 

LANCERINGSKORTING : 15%

LONG STAY KORTING : 25%

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat : vluchten Brussel-Mauritius h/t via Istanbul met Turkish Airlines (klasse-U), privétransfers, 7 nachten verblijf in een Superior Room, ontbijt en taxen.

Niet inbegrepen : persoonlijke uitgaven en annulatie- en reisverzekering (Allianz). Aanbod geldig voor vertrek tussen 01/01 en 07/06/2018 en tussen 01/10 en 31/10/2018. De beide kortingen zijn reeds verrekend in de prijs. Boekbaar tot 31/03/2018. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 12/10/2017.

Informatie aanvraag 

Information Request

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!