KEEMALA HOTEL

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Dit eco-hotel bevindt zich in de heuvels, hoog boven Kamala Village en de Andaman zee.
Omschrijving 

Het is een ware oase van rust, maar met de mogelijkheid om de levendige drukte van de bekende badplaatsen op te zoeken. Ook strandliefhebbers zijn hier van harte welkom, het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op amper 4 minuutjes met de gratis shuttlebus van het resort. Het hotel behoort ook tot de Small Luxury Hotels of the World.

Accommodatie
Elk van de 38 villa’s, geïnspireerd door 1 van de 4 fictieve volksstammen op Phuket, beschikt over een privézwembad, LED-TV, koffiezetfaciliteiten, safe, gratis wifi, badjassen. U heeft de keuze uit One Bedroom Clay Pool Cottages (126 m²) en Two Bedroom Clay Pool Cottages, met 1 gedeelde badkamer (180 m²) en geïnspireerd door de Pa-Ta-Pea clan (aarde). De One Bedroom Tent Pool Villas (140 m²) haalden hun inspiratie bij de Khon)Jorn clan (zwervers), de One Bedroom Tree Pool Houses (169 m², over 2 verdiepingen) bij de We-Ha Clan (Lucht), die hun huizen in de boomtoppen bouwden. De One Bedroom Bird’s Nest Pool Villas (185 m²) werden geïnspireerd door de Rung-Nok Clan (Nest).

Faciliteiten
Openluchtzwembad in het hart van het resort. Mala Holistische Spa, met o.a. behandelingen met zeewier, privésauna, stoomkamer, aromatherapiebad en regendouches met exotische geuren. Boetiek. Kooklessen. In het Mala Restaurant kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. Naast het restaurant bevindt zich de Mala Bar. In de Cha-La Poolbar kunt u eveneens terecht voor een hapje en een drankje. Ook mogelijkheid om in de privacy van de villa te eten.