€ 1.425

Holland America Line. Amsterdam - Amsterdam

15
dagen
vanaf
ipv
€ 1.425
Vertrek op 9 juni 2019 aan boord van de Nieuw Statendam
Bestemming 

Europa

Omschrijving 

Programma
Amsterdam – Eidfjord – Bergen – Molde – Trondheim – Honningsvag – Noordkaap – Skjolden – Stavanger – Kristiansand - Amsterdam

De ms Nieuw Statendam werd in december 2018 te water gelaten. Ze is een zusterschip van de Koningsdam en de tweede van de schepen in de Pinnacle-klasse, met een ontwerp dat is geïnspireerd op de vloeiende rondingen van muziekinstrumenten. Gasten kunnen aan boord genieten van haar innovatieve specialiteitenrestaurants, uiteenlopend van Sel de Mer tot het Grand Dutch Café. Ontdek kooklessen en praktische workshops bij America's Test Kitchen. En beleef sensaties tijdens de presentaties van BBC Earth Experiences op het spectaculaire twee verdiepingen tellende World Stage.

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: cruise in vol pension in een buitenkajuit met balkon, cat. VH, havengelden, BTW.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Prijs geldig voor reservaties vóór 6 mei 2019. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Regent Seven Seas Cruises en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 18/04/2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.