Hapag-Lloyd Cruises

Gekend voor haar originele excursieprogramma’s, aantrekkelijke cruisecombinaties, flexibiliteit en een enorme keuze aan routes.
Beschrijving 

Hapag-Lloyd Cruises heeft 4 schepen, elk met hun eigen karakter, die naar de meest exclusieve bestemmingen rondom de wereld varen. De rederij is gekend voor zijn originele excursieprogramma’s, aantrekkelijke cruisecombinaties, flexibiliteit en een enorme keuze aan routes. De service aan boord is gewoon uniek, het Europese personeel zorgt ervoor dat u de dagdagelijkse zorgen vergeet.

Footprints "In Blue Waters" zet vooral 2 schepen in de kijker: de MS HANSEATIC en de MS EUROPA 2, omdat op de EUROPA 2 voor alle afreizen en op de HANSEATIC op een geselecteerd aantal afreizen aan boord gegarandeerd ook Engels gesproken wordt.

De MS EUROPA 2, tekent nieuwe maatstaven in de luxe cruise-industrie uit! Geniet volop van een internationale ambiance. Het design concept is volgens de nieuwste trends: een smart, casual lifestyle, een relaxte atmosfeer, trendy ingerichte suites met 35 tot 114 m² ruimte, inclusief veranda. Enkel de beste materialen werden overal gebruikt. In de 7 restaurants wordt uitsluitend haute cuisine geserveerd.

Op elke afvaart is er een International Hostess aan boord. Zij zorgt o.a. voor de vertaling van het dagelijkse boordprogramma, de haveninformatie en de vertaling van de menu's van de 7 restaurants. In het begin van de cruise wordt er een welcome cocktail georganiseerd, zodat de gasten hun hostess goed leren kennen. Ook tijdens de cruise gaat ze regelmatig met de gasten dineren en begeleidt ze regelmatig de boeiende en uitmuntend georganiseerde excursies.

Dit schip is een aanbeveling voor de actieve 40-plussers, die houden van een moderne lifestyle, een losse sfeer en die zoeken naar flexibiliteit, individualiteit en ontspanning. Ook families voelen zich hier perfect thuis door de aangepaste programma's, kinderclubs, animatie en menu's.

Leuke details:

  • Aan boord van alle schepen is het publiek vooral Europees
  • Een Nespresso koffiezetapparaat in elke suite
  • Vanaf zonsondergang is de Sansibar, achteraan op dek 8 “the place to be”
  • 1 uur gratis WiFi per dag/per suite (vanaf 1 januari 2018)
  • Er zijn geen formele avonden aan boord, maar de sfeer is stijlvol en elegant.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar, die samen bij de ouders in de suite logeren, reizen gratis. Kinderen tussen 12 - 15 jaar betalen slechts 60 Euro per persoon/nacht.
  • Op het schip bevindt zich een ultra modern fitnesscenter van meer dan 210m2. Nadien kunt u zich heerlijk laten verwennen in de Ocean Spa (620 m2 binnen – 170m2 buiten)
  • Geniet van de prachtige shows, die speciaal voor dit schip werden samengesteld.
  • Bij elke reservatie krijgt u extra, tot maximum 200 Euro per persoon, een beverage onboard credit.
  • Voor de golfers: deze rederij organiseert ook golfcruises. Op de EUROPA 2 is trouwens een golfpro en 2 golfsimulators aan boord, zodat u altijd uw perfecte swing kan blijven oefenen.