H RESORT

4.5
Average: 4.5 (1 vote)
vanaf
Het H Resort ligt op één van de meest schilderachtige eilanden van Seychellen – Mahé èn aan Beau Vallon Beach, een 3 km lang zandstrand, waar ook gemotoriseerde watersporten kunnen beoefend worden (het enige strand op Mahé).
Omschrijving 

Doe zo weinig of zoveel als u wilt in het H Resort Beau Vallon Beach Seychelles. Met zeven bars en restaurants om uit te kiezen (o.a. de befaamde ‘Trader Vics’, Japanse sushibar of een romantisch diner onder de sterren) bent u vooral op culinair vlak verwend. De Sesel Spa is een ware oase binnen een oase van rust, die het H Resort Beau Vallon Beach Seychelles zeker is.

Accommodatie
Het resort bestaat uit 46 Junior Suites (55 m²) op de 1ste of 2de verdieping, 38 Garden Suites (55 m²) op het gelijkvloers, 14 Beach Pool Villa’s (150 m²) met privézwembad aan het strand en 2 Grand Beach Villa’s (250 m²) met afzonderlijke eet-/slaapkamer en relaxatiecabana. De villa’s beschikken over airconditioning, kingsize bed of 2 aparte bedden, gratis wifi, satelliet-TV, bad en aparte regendouche, thee- en koffiezetfaciliteiten en balkon. De villa’s beschikken extra over een buitendouche, plafondventilator, espressomachine ® en bieden uitsluitend een kingsize bed aan.

Faciliteiten
Infinity zwembad in de tuin, tennis, volleybal, petanque, tafeltennis, reuzen schaakbord, snorkelmateriaal en kajaks staan ter beschikking. 7 verschillende restaurants, waaronder een Teppanyaki in het Japans restaurant ‘Seyshima’ en een vestiging van Trader’s Vic (een Amerikaans concept met cocktails (waaronder de befaamde Mai-Tai), Creoolse keuken en live muziek. Sesel (= Seychelles in het Creools) Spa met ruim aanbod aan verzorgingen en massages, fitness, kajaks, yoga, tennis, volleybal, kidsclub (3-12 jaar).