FREGATE PRIVATE ISLAND

4.02
Average: 4 (1 vote)
vanaf
Frégate is het meest oostelijke eiland van de Granieteilandengroep en bevindt zich 55 km ten oosten van Mahé en 4° onder de evenaar.
Omschrijving 

Bereikbaar per (helikopter)vlucht (15 min.) of per boot (1,5 u) vanuit Mahé. Het is een privé-eiland met 16 villa’s, elk met zijn eigen zwembad. Er worden max. 40 gasten tegelijkertijd toegelaten op het eiland, wat het een zeer exclusief karakter geeft. Hier kunt u heerlijk ontspannen op één van de zeven stranden, die tevens tot de mooiste ter wereld behoren. Bovendien is het een zeer ecovriendelijk resort, met een unieke fauna en flora.

Accommodatie
Alle villa’s beschikken over een privézwembad, aparte eet-/woonkamer, buitendouche, airconditioning, telefoon, gratis wifi, TV, DVD en CD-speler, iPod Station, minibar, thee-en koffiezetfaciliteiten en persoonlijke buggy. De Private Pool Residences (400 – 450 m²) zijn geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen. In de Private Twin Pool Residences (570 – 700 m²) kunnen tot 4 volwassenen en 2 kinderen logeren, net als in de Private Pool Spa Residences (700 m²). Een persoonlijke chef en privébutler horen bij de standaardservice van de Banyan Hill Estate, met zijn 3 slaapkamers geschikt voor 6 volwassenen.

Faciliteiten
Voor de maaltijden kunt u terecht in het Plantation House Restaurant, een romantisch restaurant dat Creoolse en lokale specialiteiten serveert in openlucht. De gourmetliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in het Fregate House Restaurant, waar de Chef dagelijks zijn selectie van lokale producten voorstelt. Wenst u liever te dineren in alle intimiteit in uw villa of heeft u een voorkeur voor één van de verschillende locaties op het eiland, zoals Mont Signal, Tree House,Yatch Club of in de tuinen? Alles is mogelijk. In de wijnkelder rusten meer dan 300 verschillende wijnen en op regelmatige basis worden er wijnproeverijen gehouden. Tal van watersporten worden aangeboden: zeilen (hobby-cats), kajakken, snorkelen, duiken (eigen duikcentrum) en bootexcursies. Gym, openluchtzwembad, tennis, uitgestippelde wandelingen. Bibliotheek, boetiek, kapel, kliniek, Plantation House en Museum, helipad. Er is ook een afgeschermd deel voor de babyschildpadden. In de Rock Spa kunt u zich heerlijk laten verwennen. De kinderen hebben hun eigen Castaway Club House.