€ 1.173

Formule 1 Singapore

5
dagen
vanaf
ipv
€ 1.173
Combineer de spanning, opwinding en sensatie van de voorbij racende bolides met de hoogtepunten van een exotische bestemming.
Bestemming 

Singapore

  • culturele smeltkroes met etnische wijken als Chinatown en Little India
  • bruisende uitgaansbuurten en winkelstraten
  • het eiland Sentosa met entertainment voor de hele familie
  • kleurrijke overdekte eetmarkten
  • sfeervol koloniaal centrum
Omschrijving 

Sinds 2008 staat de F1 Grand Prix van Singapore met stip in de agenda van menig F1-fan en dit om meerdere redenen. Het is één van de enige races die volledig wordt gereden bij nacht en wordt afgelegd in een stratenparcours. Het gevolg is één van de meest dramatische en spectaculairste races van het seizoen. Het event is uitgegroeid tot een nationaal festival!

Wij kunnen u een programma op maat samenstellen met excursies, bezoeken en zelfs restaurants.

Dit is het programma van de Formule 1 op het circuit: 20/09: oefenrondes - 21/09: oefenronde en kwalificatieronde - 22/09: finale

  • Forfait in het Park Hotel Clarke Quay (Standard Room) : € 1.173,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer
  • Forfait in Grand Park City Hall (Standard Room) : € 1.366,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer
  • Forfait in het Swissotel The Stamfor (Standard Room) : € 1.750,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer
  • Forfait in de JW Marriott South Beach (Standard Room) : € 1.735,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer
Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat : privétransfer op 19/09/2019 van de luchthaven van Singapore naar het gekozen hotel, 4 nachten in Park Hotel Clarke Quay (Standard Room), ontbijt, 3-daags Formule1 ticket (Bay Grandstand met toegang tot de zones 3 en 4 op 20, 21 en 22/09), privétransfer van het gekozen hotel naar de luchthaven van Singapore op 23/09/2019.

Niet inbegrepen: internationale vlucht of lokaal), dranken en niet vermelde maaltijden, transfers van het hotel naar het race parcours of omgekeerd, fooien voor gidsen, chauffeurs, vroege check-in en/of late check-out, eventuele kosten voor paspoort, visum vertrek- en/of toeristenbelastingen. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 28/05/2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.