€ 3.198

Faarufushi Maldives

8
dagen
vanaf
ipv
€ 3.198
ACTIE BLACK FRIDAY : GRATIS DOLFIJNENCRUISE
Bestemming 

Malediven

Dit eindeloos rijgsnoer koraaleilanden temidden de diepblauwe oceaan is de ultieme bestemming voor een romantische luxevakantie. Het grootste eiland is slechts 5 kilometer. Geen lange wandelingen dus maar wel een magische onderwaterwereld die u ook ’s nachts kan beleven. Per speedboot of watervliegtuig wordt u overgebracht naar het luxehotel van uw keuze, waar u in alle privacy verblijft met als enig omgevingsgeluid het ruisen van de golven…

Omschrijving 

Faarufushi Maldives ligt op een klein koraaleiland. Hier vind je alles wat je ook verwacht van een luxe resort op de Malediven, een turquoise lagune, witte zandstranden, elegante villa's op het water en een paradijselijke horizon.

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vlucht Brussel-Male via Dubai met Emirates (T-klasse), transfers per binnenlandse vlucht, 7 nachten verblijf in een Beach Bungalow, half pension en taksen.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven en annulatie- en reisverzekering. Aanbod geldig voor verblijf tussen 06/01/2020 en 03/07/2020. Prijs voor verblijf tussen 01/11 en 21/12/2019: 3.513 € pp. Toeslag transfer per watervliegtuig: 195 € pp. Kortingen zijn reeds berekend in de prijs. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Geldig voor reservaties tot 24/11/2019. Actie 'Black Friday' kan enkel geboekt worden op vrijdag 29/11/2019. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 16/10/2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.