COCOON MALDIVES RESORT

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Dit adembenemende resort is gelegen op het wondermooie ‘Ookolhufinolhu’-eiland, in het Lhaviyani atol.
Omschrijving 

De villas en suites, ontworpen door de Italiaanse firma Lago, bieden naast design en luxe een oase aan rust. Zo beschikt het resort over een eigen strand, 3 restaurants en watersportfaciliteiten. Het resort combineert exclusieve accommodatie met stijlvolle elementen en Italiaans design.

Accommodaties
De 150 villas en suites met stijlvol interieur hebben grote ramen zodat u steeds kan genieten van de azuurblauwe zee, tropische vegetatie en parelwitte strand. Alle kamers beschikken over airconditioning, douche en bad en terras/sun deck. De Beach Suites, Beach Suites met eigen zwembad, Lagoon Villas, Lagoon Suite en Lagoon Suites met eigen zwembad en Cocoon suite zijn ontworpen zodat u op elk moment zich heeft op de prachtige omgeving. Welke accommodatie u uiteindelijk kiest, u kan er steeds genieten van stijlvol interieur en luxe. Opvallend zijn ook de bedden die net boven de vloer lijken te zweven.

Faciliteiten
Spa, lounge, bibliotheek, winkel, gym, watersport- en PADI-duikcentrum en kids club. Naast het à la carte restaurant Manta en het buffet restaurant Octopus kan u ook kiezen voor het Palm Square grill restaurant waarbij u dineert op het strand. Van een drankje kan u genieten in de gezellige Loabiloabi Bar en Kurum-Bar