CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS HUA HIN

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Dit stijlvol hotel opende voor het eerst zijn deuren in de 1920s, toen de spoorweg het slaperige vissersdorpje van Hua Hin verbond met Maleisië.
Omschrijving 

Het toenmalige ‘Railway Hotel’ behoort nog steeds dot de Grand Hotels van het Oosten. Het werd stelselmatig gerenoveerd en uitgebreid tot een waar pareltje. De grandeur van weleer is nog steeds terug te vinden in het hoofdgebouw en de bungalows aan de overkant van het straatje stralen een moderne koloniale sfeer uit.

Accommodatie
209 kamers en suites in het koloniale hoofdgebouw en 42 villas in een apart gedeelte van het resort. De kamers en suites ademen de sfeer van de 1920’s uit (krakende vloeren inclusief), maar bieden verder alle comfort. Er is keuze uit Deluxe Rooms, Premium Deluxe Rooms, Premium Deluxe Club, Junior Suites, Deluxe Suites, Duplex Suites, 2-bedroom Duplex Suite en de Crystal Suite. Voor de villa’s in het apart gedeelte in de tuin, heeft u de keuze uit de Deluxe Spa Villa, de Deluxe Pool Villa of de Premium Deluxe Pool Villa.

Faciliteiten
Meteen aan het strand gelegen, is het perfect geschikt om te zwemmen, boottochtjes te maken of gewoon simpelweg te genieten. Kids Club met speeltuin en apart zwembad. 2 tenniscourts, snookerkamer, 2 putting greens, 2 zwembaden (1 voor elke vleugel), badminton, tafeltennis, fitnesscentrum. SPA Cenvaree waar u terechtkunt voor een traditionele Thaise massage of een verzorging. Voor de maaltijden kunt u kiezen uit 4 restaurants en voor de drankjes zijn er 2 bars.