&Beyond Benguerra Island Lodge

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Een prachtig stukje paradijs te midden de Indische Oceaan. Op deze luxe strand bestemming staat de tijd even stil en komen legendes tot leven.
Omschrijving 

The Bazaruto Archipelago: deze archipel bestaat uit 5 pittoreske eilanden - Bazaruto, Benguerra, Magaruque (Santa Isabel), Santa Carolina ook wel Paradise Island genoemd en het kleine Bangué - gelegen in één van de grootste nationale parken in de Indische Oceaan. De Bazaruto archipel heeft als belangrijkste troef het kristalheldere water van de oceaan en zijn weelderige onderwaterwereld, gevuld met schitterend koraalriffen en kleurrijke vissen. De ideale bestemming om te duiken, snorkelen, vogels te spotten waaronder zeearenden, roze flamingo’s, maar ook om te genieten van heerlijke gerechten met gegrilde garnalen, zachte inktvis, visgerechten en zeevruchten schotels.

Benguerra Island is een top duik- en snorkellocatie. Een van ‘s werelds mooiste koraalriffen omarmt het eiland. Naast een overvloed aan exotische vogels en vissen, leeft hier ook de zeldzame Doejong of Indische zeekoe. De lodge bevindt zich aan de westkust van het eiland en beschikt over twaalf ruime en stijlvol ingerichte bungalows met directe toegang tot het paradijselijke strand. Verder is er een familievilla met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een privé zwembad. De lodge beschikt over een mooi overloopzwembad, een massage ruimte en PADI duikcentrum. Heel wat inbegrepen activiteiten staan op het programma, waaronder snorkelexcursies, dhow cruises, kajaktochten, een eilandrondrit en een picknick uitstap. Mits een toeslag kan men ook paardrijden, duiken, diepzee en vliegvissen en catamaran zeilen.