Baraza Beach Resort

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Baraza Resort & Spa is een verzameling van ruime villa's, gelegen aan de zuidkust van het eiland Zanzibar.
Omschrijving 

Dit resort ligt aan het Bwejuu strand dat door Conde Nast Traveller werd uitgeroepen tot één van de top dertig eilandstranden ter wereld. Het hele resort is in de oosterse sfeer ingericht die typerend is voor Zanzibar. De sublieme service en de uitmuntende keuken dragen bij tot een exclusieve ervaring. Dit resort is de ideale verblijfplaats voor zowel koppels als gezinnen.

Het Baraza Beach Resort omvat dertig villa’s, onderverdeeld in verschillende categorieën: Bahari Villa’s, Sultans Villa’s en een Presidential Villa. De architectuur van de villa’s is zeer karakteristiek en weerspiegelt de klassieke Swahili architectuur en sfeer, met boogvormige ramen, antiek meubilair, oosterse lantaarns en crèmekleurige stoffen. U beschikt over een ruime badkamer, er is een aparte lounge en een groot, deels overdekt terras met een eigen “plunge pool” en twee ligbedden.

De Bahari Villa's hebben één slaapkamer en een totale oppervlakte van 148m2. U kunt kiezen tussen een Bahari Villa met zeezicht of een villa die vrijwel direct aan het strand ligt. De Sultans Villa's, kijken uit op de tropische tuin, hebben twee slaapkamers en een oppervlakte van 193m2. Beide slaapkamers hebben een en-suite badkamer en deze villa's zijn ideaal voor een gezin. De Presidential Villa is met z'n 254m2 het grootst en de meest luxueuze. Er zijn twee tweepersoonskamers met luxe en-suite badkamer. U beschikt over een groot buitengedeelte met een privaat zwembad en een eetgedeelte in open lucht. Verder is er een gastenlounge en een kitchenette.

Er zijn drie restaurants, één voor het ontbijt, één voor de lunch en 's avonds dineert u in het restaurant bij het zwembad. Alle restaurants zijn sfeervol ingericht en stralen een oosterse sfeer uit. Arabische, Swahili en Indiase meubelstukken vullen elkaar perfect aan. Niet alleen aan het decor is veel aandacht besteed; ook de maaltijden zijn subliem. Er zijn ook twee bars: een bij het zwembad en de Sheesha Bar waar u 's avonds de waterpijp kunt roken.

Bazara Beach Resort beschikt over een sprookjesachtige spa waar u zich in de watten kunt laten leggen met allerlei ontspannende behandelingen en massages. Er worden yogalessen gegeven op het resort zodat u zowel lichaam als geest in balans kunt brengen. Er is een tweede zwembad, een fitnessruimte en een tennisbaan. Sportieve gasten kunnen terecht bij het waterportcentrum of het duikcentrum (toeslag). Daarnaast organiseert Baraza Beach Resort allerlei excursies om u kennis te laten maken met dit bijzondere eiland, zowel op het gebied van natuur als cultuur.