BAGLIONI RESORT MALDIVES

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Baglioni Hotels heeft voor zijn eerste hotel buiten Europa, zijn oog laten vallen op de Malediven.
Omschrijving 

Meer nog, Maagau Island is omgeven door het turkooizen water, zijdewit zand en de tropische natuur van één van de meest spectaculaire eilanden van de Malediven.

Accommodatie
96 villa’s zijn met Italiaans minimalistisch design ingericht, badkamer met bad en regendouche half in openlucht. De 31 Beach Villas (90m², inclusief terras) met privéstrandje. De 33 Water Villas (105 m²) met privé zonnedek, net als de 9 Pool Water Villas. De 5 Pool Grand Beach Villas (80m² binnen + 40 m² buiten) beschikken eveneens over een privéstrandje. De 3 Family Beach Villas (135 m² binnen + 45 m² buiten) beschikken over 2 slaapkamers. De 6 Pool Suite Beach Villas. De Presidential Water Villa (310 m² + 460 m² buiten) met 3 slaapkamers en zwembad.

** Faciliteiten**
Zwembad, Baglioni Spa, Kids Club (van 3 tot 12 jaar), boetieks, gratis wifi, fitness, strandvolley, niet-gemotoriseerde watersporten zoals waterfietsen, windsurfen, kajaks en snorkelen. Magau duikcentrum (PADI) voor alle niveaus. Het hoofdrestaurant ‘Taste’ biedt een internationaal buffet aan voor alle maaltijden, het Japans restaurant ‘Umami’ bevindt zich boven het water en het Italiaans restaurant ‘Gusto’ op het strand. Beiden zijn enkel open voor het diner. In de Pool Bar is het heerlijk vertoeven in de hangmatten boven het water.