Anantara Medjumbe Private Island

5.04
Average: 5 (1 vote)
vanaf
Eén van de meest luxueuze resorts in noord Mozambique, gelegen op een privaat eiland, omringd door kilometerslange zandbanken
Omschrijving 

The Quirimbas Archipelago: deze afgelegen archipel voor de noordkust van Mozambique bestaat uit 32 paradijselijke tropische eilanden met prachtige baaien en ongerepte koraalriffen. Het mysterieuze Ibo Island, de feitelijke hoofdstad van de archipel, lijkt wel ingedommeld en doet denken aan taferelen uit de jaren 1850 met een bruisende mix van Portugese, Swahili, Indiase en Afrikaanse culturen. Op de overige eilanden van de Quirimbas Archipelago, zoals Matemo, Quilaluia en Quirimba gaat het evenveel om natuurlijke schoonheid dan geschiedenis. Hun prachtige witte stranden, de rustig gelegen luxe resorts maken deze eilanden legendarisch.

Een parel ver weg van de gebaande paden! De ideale verblijfplaats voor een huwelijksreis of romantisch uitje ver weg van de massa. De dertien houten strandchalets hebben een luxueus decor en prachtig uitzicht op de oceaan. Hier geniet men van de privacy van een eigen zwembad en vlakbij van het warme water van de Indische Oceaan. Bovendien is er een uitgebreid scala activiteiten beschikbaar waaronder duiken, snorkelen, catamaran zeilen, cruises bij zonsondergang, beachvolleybal en vissen.