AMANOI

5.52
Average: 5.5 (1 vote)
vanaf
Dit hotel is gelegen aan de spectaculaire kustlijn die deel uitmaakt van het Nui Chua National Park en uitkijkt op Vinh Hy Bay, één van de mooiste baaien van Vietnam.
Omschrijving 

Tot het park behoort eveneens een zeereservaat dat tropische vissen, zeekoralen en groene zeeschildpadden herbergt.

Accommodatie
Er zijn 31 Pavilions, waarvan een aantal met privézwembad, en 5 Aman Villas, allen op de heuvel gelegen met indrukwekkend zicht. De stijl is een samensmelting van hedendaagse elegantie en traditionele Vietnamese architecturale stijlkenmerken. Zowel de Pavilions als de Villas hebben zicht op het nationaal park, het meer of Vinh Hy Bay en de Oost Zee. Het hotel voorziet 5 categorieën, zo hebben de Pool Pavilions een privézwembad en de Ocean Pavilions een schitterend zeezicht. Ze zijn voorzien van een houten zonnedek met ligstoelen. Elke Aman Villa bestaat uit 4 of 5 alleenstaande slaappaviljoenen, een leef- en eetpaviljoen en een groot privé zwembad. Uw privékok staat voor u klaar om Vietnamese en Westerse gerechten bij u in de villa klaar te maken.

Faciliteiten
De Central Pavilion, die gebouwd werd naar het voorbeeld van de traditionele Vietnamese halruimtes, staat op de heuveltop en herbergt het restaurant, bar, bibliotheek en een ruim terras, allen met fenomenaal uitzicht. Het restaurant serveert Vietnamese en internationale gerechten. Op de heuvel, naast de Central Pavilion, bevindt zich één van de twee zwembaden. Aan het witte zandstrand ligt de Beach Club met lounge- en eetruimtes en een zwembad. Hier kan u terecht voor een breed gamma aan watersporten. De Aman Spa is de perfecte plaats voor een ontspannings- en verjongingskuur. Verder zijn er ook tal van fitness-faciliteiten met schilderachtige wandel-, loop- en trekkingspaden op het domein, tennis, gym en een yogapaviljoen.