AMANDARI

5.52
Average: 5.5 (1 vote)
vanaf
Amandari is rustig gelegen in Kedewatan, vlakbij Bali’s culturele hoofdstad Ubud, op een helling hoog boven de kloof van de Ayung River.
Omschrijving 

Het resort is ontworpen naar het voorbeeld van een Balinees dorp.

Accommodatie
De 30 alleenstaande suites met strodak zijn te betreden via stenen poortjes in Balinese stijl en zijn opgedeeld volgens Village Suites, Valley Suites, Pool Suites en Signature Suites. Alle suites hebben een binnenhof, leefruimte en langs 3 zijden muurgrote glazen schuifdeuren. In de badkamer staan 2 wastafels, een aparte douche en marmeren buitenbadkuip tot uw beschikking. De Asmara Suite en Ayung Suite zijn duplex suites met een groot privézwembad en zicht op de rijstvelden.

Faciliteiten
Het 32 meter groen betegelde zwembad heeft een mooi zicht op de rijstvelden. Elke avond zorgen gamelan spelers voor de nodige sfeer vanuit het muziekpaviljoen achter het zwembad. De gym biedt cardiovasculaire behandelingen aan terwijl Amandari’s Spa wellness en schoonheidskuren op punt heeft gezet. Hier vindt u tevens een sauna en stoombad. In de buurt zijn trek- en fietstochten, rafting op de Ayung rivier en golf mogelijk. Het restaurant biedt Westerse en Indonesische gerechten.