Over Footprints

Footprints is een onafhankelijke Belgische touroperator voor luxueuze reizen op maat van de klant. Ons aanbod bestaat uit 4 Brands.

FOOTPRINTS IN AFRICA. Een aantrekkelijk aanbod van inspirerende individuele safari’s met privégids, selfdrives, familierondreizen, actieve ontdekkingen, City Inspirations, golfvakanties, nostalgische treinreizen en riviercruises op het Afrikaanse continent. Onze sterkste troef is en blijft maatwerk. Wij voorzien de klant graag van deskundig advies om in gezamenlijk overleg tot een reisschema te komen dat zijn/haar verwachtingen volledig inlost. Ons aanbod komt zowel tegemoet aan de fervente safari- en natuurliefhebber als aan de beginnende Afrikareiziger.

FOOTPRINTS IN BLUE WATERS. Een aantrekkelijk aanbod van zee-, rivier- en expeditiecruises. Beslist een sterk punt van Footprints naar de reisagent én de klant toe is dat zowel de vlucht, het eventuele landarrangement, de transfers en de cruise zelf bij één en dezelfde touroperator zitten, met andere woorden, de verantwoordelijkheid ligt bij één reisorganisatie, Footprints dus. Geen versnipperd gedoe wat enkel maar tot misverstanden en moeilijkheden kan leiden. De wereld van de cruises is in volle beweging. Enerzijds bouwen rederijen aan de lopende band boetiekschepen bij en breiden zij hun aanbod uit met rivier-, expeditie-, thema- en wereldcruises. Anderzijds is het begrip cruisevakantie ook danig geëvolueerd. Cruisen gaat om veel meer dan enkel en alleen genieten van een onvergetelijke vakantie aan boord van een fantastisch cruiseschip in een luxueuze suite.

FOOTPRINTS IN THE SANDS. Wij laten u graag kennismaken met de gekende klassiekers maar ook met enkele nieuwigheden. We zijn op zoek gegaan naar kleinschalige hotels, ecovriendelijk, charmant, trendy, traditioneel of koloniaal… Grote luxe naast stijlvolle romantiek. Stuk voor stuk bijzondere plaatsen waarvan we de kwaliteit volledig kunnen garanderen. De mooiste droomstranden en een schitterend aanbod aan fantastische hotelresorts en charmante boetiekhotels op paradijselijke locaties. De Indische Oceaan, van Mauritius en La Réunion tot de Malediven en Bali biedt een veelzijdig en ongelooflijk gevarieerd pallet, evenals Miami, Bahama’s, Barbados, St. Barth(olomé) en Turks & Caicos. We zijn supersterk in reizen op maat, denk maar aan ons fantastisch à la carte aanbod in Azië, Afrika en op cruisevlak. Deze lijn trekken we door in onze Sands brochure. Daarom bieden we nu ook Hawaï, Australië, Nieuw-Zeeland en de Cook Islands aan.

FOOTPRINTS IN THE ORIENT. Diegene die het graag wat aktiever zien, zullen aangenaam verrast zijn met onze dynamische programma’s in Noord-India, China, Myanmar, Vietnam, Thailand en Bali. Ook de selfdrive in Oman en Maleisië en de luxe glamping formules in Ladakh en in Oman zullen beslist in de smaak vallen. Met deze nieuwe manier van reizen sluit Footprints trouwens mooi aan met een nieuwe trend op kampeervlak. Glamping of glamorous camping staat voor het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een compleet ingerichte luxueuze en sfeervolle tent.