AmaWaterways

AmaWaterways werd opgericht in 2002 door 3 mensen met heel veel ervaring en liefde voor het vak uit de cruisewereld. Dankzij hun kennis en een familiaal gerichte managementstijl, wisten ze al vrij snel AmaWaterways tot de top van de rivercruisemaatschappijen te brengen.

Aranui

Cruisen aan boord van een vrachtschip en zo de pracht van de Markiezen in Frans Polynesië ontdekken is gegarandeerd een heel aparte ervaring. Belangrijk: de aangeboden faciliteiten en sfeer aan boord kunnen zeker niet vergeleken worden met andere cruiseschepen. Gezien het enorme succes van deze cruises, is het wel aangewezen om tijdig te reserveren.

Crystal Cruises

Crystal Cruises wint met zijn 2 luxueuze schepen, de Crystal Symphony en de Crystal Serenity, jaarlijks verschillende prijzen. Desondanks blijven zij niet op hun lauweren rusten. Om verder tot het beste cruiseproduct ter wereld te behoren werden beide schepen totaal gerenoveerd in 2012 en 2013. Het resultaat: een moderne, elegante look met een 5th avenue feeling en een Hollywood Glamour uitstraling.

Crystal River Cruises

Crystal Cruises heeft grootse plannen voor de toekomst en is volop bezig om zijn cruiseprodukt uit te breiden, met onder andere riviercruises. Net zoals met hun zeecruises, willen ze hier het verschil maken : de “Crystal River Difference”.

Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-LLoyd cruises heeft 4 schepen, elk met hun eigen karakter, die naar de meest exclusieve bestemmingen rondom de wereld varen. De rederij is gekend voor zijn originele excursieprogramma’s, aantrekkelijke cruisecombinaties, flexibiliteit en een enorme keuze aan routes.

Holland America Line

Deze Amerikaanse rederij van Nederlandse oorsprong beschikt over een vloot van 15 schepen van verschillende grootte, van 835 tot maximaal 2.106 gasten.

Oceania Cruises

Cruisen met Oceania Cruises is een wereld apart! Vanaf het moment dat u aan boord stapt op één van de 5 midsize schepen, hartelijk begroet door het personeel, voelt u het verschil. Ondertussen is deze rederij, in de categorie middelgrote schepen, niet meer weg te denken in de wereld van de verfijnde cruises.

Paul Gauguin Cruises

Welkom in Polynesië, één van de laatste natuurparels van deze aarde! Hier verbleef de legendarische Franse schilder, Paul Gauguin, de laatste jaren van zijn leven.

Ponant Yacht & Expedition Cruises

Ponant is een Franse rederij met 5 schepen, elk met een eigen karakter, met een touch “Savoir Vivre”. Op elk schip proeft u de Franse chic en elegantie. De Ponant is een 3-master met 32 kajuiten. De Boréal, Austral, de Soléal en de Lyrial (vanaf april 2015) zijn meer cruisejachten, die met veel stijl en smaak zijn ingericht.

Regent Seven Seas Cruises

Dromen van een plek waar luxe eenvoudig is, al uw wensen vervuld worden .. en waar écht alles is inbegrepen. Bij Regent Seven Seas is niet alleen het vol pension op gourmet niveau en de maaltijden in de specialiteitenrestaurants inbegrepen, maar ook alle fooien en geselecteerde dranken, zoals champagne, cocktails, longdrinks, aperitieven en kwaliteitswijnen!

Sea Cloud Cruises

Het was door het verlangen naar verre bestemmingen en naar het grote onbekende, dat mensen begonnen schepen te bouwen en de wereld te ontdekken. Het was de wind in de zeilen die hen overal bracht. De 2 windjammers Sea Cloud en Sea Cloud II geven dezelfde nostalgische atmosfeer weer.

Sea Dream Yacht Club

De 2 jachten, Sea Dream I en II, staan garant voor een unieke en sfeervolle jachtcruisevakantie met een heel persoonlijke service.

Seabourn

Cruisen op één van de schepen van Seabourn is een unieke belevenis. Het is alsof u logeert in een boetiekhotel met een intieme sfeer, waar het personeel u direct kent en snel inspeelt op uw wensen. Het enige verschil is, dat u nu op een schip bent, dat van de ene bestemming naar de andere vaart, terwijl u dineert, danst en droomt over welke ontdekkingen u de volgende dagen te wachten staan.

Silversea

De wereld van Silversea: een uitnodiging voor een uitzonderlijke ervaring! Het is een wereld van Europese elegantie, gepersonaliseerde service en tijdloze glamour. Aan boord van de schepen ontdekt u een passie voor perfectie, onberispelijke service, verfijnde gastronomie. Dit alles omgeven met Italiaanse flair.

Star Clippers

Een groep dolfijnen speelt in de rollende boeggolven. Terwijl de zon net boven de nok van de ra uitkomt, heft u het glas bij het zwembad op dit geluk, het “huwelijk” van een geweldige cruisevakantie met de romantiek van het zeilen aan boord van een echte klipper, zonder het materiële comfort op te geven.

The Ritz-Carlton Yacht Collection

Live untethered, live fully!

Windstar Cruises

Zeilen met Windstar Cruises is een ervaring apart. De 3 schepen hebben de uitstraling van een klassiek zeilschip, maar dankzij de nieuwste technieken zijn ze zeer stabiel en bieden ze de sfeer van een klein boetiekschip.

Zambezi Queen

Een unieke cruisebelevenis op de Chobe River. Het 42 meter lang varend boetiekhotel brengt u langs de groene en vruchtbare oevers van de Chobe River, aan de ene kant ligt Botswana en aan de overkant Namibië. Geniet van de prachtige natuur en het wild langs de rand van het water.