De nieuwe manier
om de oude wereld te ontdekken

SEA YOU SOON

Welkom aan boord bij HAL.

Holland America Line is de cruiserederij voor ontdekkingsreizigers, fijnproevers en muziekliefhebbers van alle leeftijden.

We laten even de Vlaming Glenn Verelst aan het woord, de Business Development Manager BELUX voor Holland America Line :

“Dankzij de verfijnde stijl, de riante openbare ruimten en de dekken die om het hele schip lopen, hebben onze schepen altijd een rustig plekje. Op elke cruise met Holland America Line ontvang je altijd de gastvrije en attente service van onze crew. Nooit in de weg, maar altijd dichtbij.”

” De cruises van Holland America Line bieden een echt vakantiegevoel met voor iedere reiziger iets : of je nu houdt van ontdekking, lekker eten of de beste livemuziek op zee…
Met HAL heb je een zeer gevarieerde cruisevakantie voor een aantrekkelijke prijs.
Maar er is meer : Ik denk daarbij in de eerste plaats aan onze afvaarten vanuit Amsterdam en Rotterdam die bij een Belgisch publiek zeer populair zijn. En, niet onbelangrijk, er wordt ook Nederlands gesproken aan boord.”

ONTDEKKINGSREIZIGERS

Opgericht in 1873 in Nederland en heeft HAL inmiddels al bijna 150 jaar ervaring met cruises naar de Oude Wereld. Van de fjorden van Noorwegen tot de turquoise wateren van de Middellandse Zee, elk van deze reizen biedt de perfecte mix van bijzondere havens en verborgen juweeltjes. Bovendien bieden overnachtingen in populaire bestemmingen en uitgebreide Collectors’ Voyages je meer mogelijkheden om de bestemmingen te verkennen als een echte local.

FIJNPROEVERS

Alleen Holland America Line heeft een speciale Culinary Council® van acht wereldberoemde chef-koks (en ook experts op het gebied van wijn en alcoholische dranken) die je tijdens je culinaire ervaring aan boord begeleiden. De Chefs serveren je favoriete gerechten uit heel Europa in de uitzonderlijke Dining Room en specialiteiten- restaurants. Daarnaast kun je tijdens culinaire landexcursies onder begeleiding van een chef-kok in Barcelona op de markt rondkijken en een culinaire workshop volgen of in Kopenhagen de geheimen van smørrebrød ontsluieren.

MUZIEKLIEFHEBBERS

Bij een fantastische cruise hoort natuurlijk ook geweldig entertainment met de beste livemuziek. Bij Holland America Line, worden de dagen en nachten gevuld met levendige, onvergetelijke muziek van de allerbeste muzikanten.  Op muziekgebied is er voor ieder wat wils: Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club, Billboard Onboard, Rolling Stone Rock Room en nog veel meer…

BEKIJK EUROPA MET HAL

LOKALE SMAKEN

DE BESTE LIVEMUZIEK

PINNACLE-KLASSE IN EUROPA

“ONZE NIEUWSTE SCHEPEN, ROTTERDAM  EN NIEUW STATENDAM, KEREN IN 2022 TERUG NAAR EUROPA”
Deze innovatieve schepen weerspiegelen de perfectie van details die men bij HAL in de 150-jarige geschiedenis heeft bereikt en bieden je het beste van deze cruiserederij. Ervaar het verfijnde ontwerp en de attente service waarom ze bekend staan, en ontdek nieuwe exclusieve mogelijkheden van de Pinnacle-klasse schepen op het gebied van restaurants, entertainment en meer.
INDRUKWEKKENDE MUZIEK – Op  de HAL schepen is muziek meer dan alleen achtergrondgeluid. Ontdek Music Walk®, een exclusieve collectie van vijf live muziekpodia met indrukwekkende uitvoeringen van ervaren artiesten. Van de soulvolle geluiden van de R&B uit de straten van Memphis tot de bekendste nummers uit de rock-‘n’-roll, avond na avond vind jij de muziek waar je van houdt.
ELKE MAALTIJD IS GENIETEN – Onder begeleiding van de Culinary Council® van acht sterrenchefs is elke maaltijd aan boord nog creatiever en specialer dan de vorige. Geniet van klassieke Franse gerechten met een moderne twist bij Rudi’s Sel de Mer, hartige Nederlandse snacks en koffie in het Grand Dutch Cafe en een intiem diner in de privé Club Orange Dining Room – allemaal exclusief op de Pinaccle klasse schepen.

THUIS OP ZEE – Dankzij de stijlvolle inrichting en fijne voorzieningen  van de suites en hutten aan boord van Rotterdam en  Nieuw Statendam voel je je helemaal thuis. Bovendien bieden de accommodaties voor gezinnen en alleenreizenden, welke uniek zijn voor de Pinnacle-klasse, extra aanpassingen om in alle wensen te voorzien.

Cruises met de NIEUW STATENDAM
het bekroonde schip van de Pinnacle-klasse

NOORSE FJORDEN

  • 8-daagse cruise : Amsterdam – Amsterdam

Ontdek het Land van de Fjorden, met diepe donkere waters waarin de hoge bergflanken met besneeuwde toppen reflecteren. Hier is het licht helderder dan elders, hier leven mysteries die vaak bezongen en beschreven zijn maar nooit werden verklaard. De Noorse fjorden behoren terecht tot het mooiste wat u in uw leven kan zien. Met deze cruise geniet u van een fijne selectie.

PARELS VAN DE OOSTZEE

  • 11-daagse cruise: Kopenhagen – Kopenhagen

Bezoek sprookjesachtige juweeltjes tijdens deze rondreis vanuit Kopenhagen naar de Oostzee. Bekijk de uivormige koepels van Sint-Petersburg tijdens een overnachting. Verken het betoverende Tallinn, het bruisende Berlijn en Hamburg.

IJSLAND & DE NOORDELIJKE SCHOONHEID

  • 15-daagse : Kopenhagen – Kopenhagen

Geniet van de schoonheid van de Noordelijke Eilanden tijdens een rondreis door Europa vanuit Kopenhagen. Vaar door Ísafjardardjúr en bekijk de winderige IJslandse landschappen voordat je een nacht in Reykjavik doorbrengt. Verken Djúpivogur, Inverness en Edinburgh.

MEDITERRAANSE RIVIERA

  • 8-daagse cruise : Barcelona – Rome

Vertrek vanuit Barcelona voor een cruise op de Middellandse Zee. Ontdek iconische steden en ongelooflijke bestemmingen, zoals Napels (Pompeï), Palermo, Sicilië, Olbia, Sardinië, Florence/Pisa, Monte Carlo, voordat je in Rome ontscheept.Vertrek vanuit Barcelona voor een cruise op de Middellandse Zee. Ontdek iconische steden en ongelooflijke bestemmingen, zoals Napels (Pompeï), Palermo, Sicilië, Olbia, Sardinië, Florence/Pisa, Monte Carlo, voordat je in Rome ontscheept.

PARELS VAN DE EGEÏSCHE & IONISCHE ZEE

  • 8-daagse cruise : Rome – Piraeus

Maak een romantische cruise naar Italië en Griekenland via kuststeden en zonovergoten eilanden. Verken het ommuurde Dubrovnik en het boeiende Kotor, geniet van de zon op Korfoe, en ontdek de oude schatten van Olympia en Nauplion.

ONTDEKKING VAN CANADA & NEW ENGLAND

  • 8-daagse cruise : Boston – Quebec

Vertrek vanuit Boston naar de charmes van Bar Harbor, de kuststeden Halifax en Sydney van Nova Scotia, de glooiende smaragdgroene heuvels van Charlottetown en de romantische, historische stad Québec City met overnachting.

SPECIALE BELEVING : Cruisen op de Saint Lawrence Bay – De baai is zo groot dat de helft van Canada’s 10 provincies aan deze baai ligt. Dit is misschien niet verbazingwekkend aangezien het de grootste monding ter wereld is, die begint bij de Grote Meren die 1.200 kilometer (750 mijl) verderop liggen.

EUROPA 2022 PLANNER – Met deze handige planner heb je meteen een volledig overzicht van alle HAL cruises 2022 in Europa. Je kan hem bekijken en downloaden : klik hier.

HAL houdt  de  veiligheids-  en  gezondheidsprotocollen  in  het  kader  van  COVID-19  nauwlet tend  in  de  gaten,  die  van  invloed  kunnen  zijn  op  deze cruises,  reisroutes en aanbiedingen. Alle cruises die een Amerikaanse haven aandoen zijn onderhevig aan CDC Cruise Travel Advice. Voor meer informatie ga naar hollandamerica.com/advisory (Engelstalig).

Voor een goed advies en een correcte afhandeling van uw reservatie : raadpleeg één van onze Footprints Premium Partners of uw favoriete reisagent.

Footprints Luxury Cruises, Chris Ganseman, +32 (0)3 242.82.80, cruises@footprints.be

Vraag bij uw boeking  steeds naar uw Guest Copy !