Boek nu uw Alaskacruise in 2024
Geniet van deze voordelen: cabine-upgrades & kortingstarieven voor kinderen.
Boek de package Have It All en ontvang een drankarrangement en meer!

Deze aanbieding eindigt op 31 januari 2024.

Actie onder voorwaarden: zie https://www.hollandamerica.com/nl/nl

CRUISES IN ALASKA EN YUKON

Stel je majestueuze gletsjers voor, iconische dieren die vrij rondlopen, walvissen, de kleurrijke geschiedenis van de Klondike Gold Rush en wijd open ruimtes van onvergelijkbare schoonheid. Dat is Alaska, waar Holland America Line al 75 jaar bestemmingsspecialist is.

De “HAL” vloot
Deze premium rederij beschikt over maar liefst 11 elegante schepen (allemaal voorzien van 2 buitenzwembaden).
• Rotterdam (2021): 2668 gasten/1048 crew, 13 restaurants & cafes
• Nieuw Statendam (2018): 2666 gasten/1036 crew, 12 restaurants & cafes
• Koningsdam (2016): 2650 gasten/1036 crew, 12 restaurants & cafes
• Nieuw Amsterdam (2010): 2106 gasten/874 crew, 8 restaurants & cafes
• Eurodam (2008): 2104 gasten/876 crew, 8 restaurants & cafes
• Noordam (2006): 1972 gasten/811 crew, 6 restaurants & cafes
• Westerdam (2004): 1964 gasten/812 crew, 6 restaurants & cafes
• Oosterdam (2003): 1964 gasten/812 crew, 6 restaurants & cafes
• Zuiderdam (2002): 1964 gasten/812 crew, 6 restaurants & cafes
• Zaandam (2000): 1432 gasten/604 crew, 6 restaurants & cafes
• Volendam (1999): 1432 gasten/604 crew, 6 restaurants & cafes

Ervaar de wereld van Holland America Line op een nieuwe manier
én geniet van geweldige besparingen met Have it All: een premiumpakket bestaande uit vier van onze meest populaire faciliteiten, waarmee je al snel 50% of meer bespaart. Have it All premiumpakket is inclusief:*

Landexcursies: Hoe langer de cruise, hoe meer je kunt ontdekken. Cruises van 6 tot 9 nachten ontvangen1 landexcursie; 10 tot 20 nachten ontvangen 2 landexcursies; 21 nachten of meer ontvangen 3 landexcursies!

Drankenpakket: Kies uit een grote selectie wijn, bier, sterke drank en cocktails, maar ook niet-alcoholische dranken waaronder frisdrank, koffie en meer. Het pakket is inclusief servicekosten.

Diner(s) in specialiteitenrestaurants: Verrijk je cruise met een bekroond specialiteiten diner in de Pinnacle Grill, het Canaletto of de Tamarind.

Wifi Surf pakket: Blijf verbonden tijdens je cruise. Surf op het web, bekijk social media, controleer je email en stuur berichten naar vrienden en familie.

In 2023 werd Holland America Line 150 jaar

Deze Amerikaanse rederij van Nederlandse oorsprong, heeft door de jaren heen ervaren hoe reizen ons leven kan veranderen. Ze wisten zich steeds opnieuw aan te passen aan de wensen van hun gasten.

Families zijn zeer welkom
Er is zoveel te zien en te doen aan boord. Je kan een boeiende lezing bijwonen, naar een wijnproeverij gaan of gewoon tot rust komen en ontspannen. Voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 17 is er een Club met een verscheidenheid aan entertainment, onder het toezicht van voltijds, professioneel getraind personeel. ’s Avonds is er het entertainment van wereldklasse, van rustige kamermuziek tot swingende Memphis R&B.

Veel ruimte per gast
Alle schepen zijn stijlvol ingericht. In de publieke ruimtes creëren het glanzend hout, de verse bloemen en de comfortabele inrichting een gezellige ambiance. De middelgrote schepen zijn doelbewust ontworpen voor een kleiner aantal gasten, zodat er meer ruimte per gast is dan bij welke andere premium cruisemaatschappij ook.

ALASKA

Foto: Glacier Bay National Park

Holland America Line is Authorized Concessioner of Glacier Bay National Park

Top 3: Dingen om te zien in Glacier Bay, Alaska

1- Margerie-gletsjer: Blijf hangen bij deze gletsjer, een van de meest actieve in Glacier Bay, en leer de fascinerende geschiedenis ervan kennen.
2- Johns Hopkins-gletsjer: Maak foto’s van deze artistieke, blauwe schoonheid die op heldere dagen glinstert als een juweel.
3- Afkalvend ijs in Glacier Bay: Kijk en luister terwijl ijs van gletsjers de baai in stort, een geluid dat door de Huna Tlingit-bevolking bekend staat als “witte donder”.

Ontdek de enorme ijsplaten, kristalheldere fjorden en fascinerende zeedieren van Alaska. Geniet van de routes die vertrekken vanuit Seattle en Vancouver, met bijzonderheden zoals de bevoorrechte toegang tot Glacier Bay National Park.

Sneakpreview van de Alaska cruise

Bij Holland America Line wordt reizen naar Alaska persoonlijk. Ze delen de wonderen van Alaska al langer dan welke andere cruisemaatschappij dan ook. Bekijk het beste van de gletsjers, kustplaatsen en wilde dieren van het Grote Land aan boord van de HAL schepen en beleef de exclusieve excursies.

Foto: Denali National Park

Cruisetour naar Denali National Park

Wat is een cruisetour?

Een cruise naar Alaska is veruit de handigste en meest comfortabele manier om de beroemde Inside Passage te zien in al zijn glinsterende glaciale glorie. Maar voor degenen die grizzly’s zalm uit de watervallen willen zien eten, willen raften op een stromende rivier, of in de schaduw van de Great One willen blijven, is een cruisetour in Alaska ideaal, omdat het een meeslepend bezoek aan Denali Nationaal Park en de mogelijkheid om de unieke binnensteden van Alaska, zoals Anchorage en Fairbanks, te verkennen biedt. Dit alles bovenop de cruise naar de kust van Alaska.

DENALI NATIONAL PARK

Denali is de belangrijkste reden om cruisetours in Alaska te boeken en is het eenvoudig te begrijpen waarom. Op meer dan 6000 meter boven zeeniveau ligt het middelpunt van de staat dat uitzicht geeft op 160 kilometer ongerepte wildernis. Land- en zeecruisetours naar Denali bieden het comfort van een verblijf tot drie nachten in het Denali Square van het McKinley Chalet resort. Op die manier kun je overdag Denali ervaren, en ’s avonds ontspannen bij de open haard, terwijl je je verhalen aan medereizigers vertelt.

De HAL-cruisetours omvatten ook de Toendra-ervaring, een wandeling van een hele dag in de wildernis van Denali waar je zeker een aantal van de grote vijf van Alaska zult zien: grizzlyberen, kariboes, elanden, Dall-schapen en wolven.

Raadpleeg uw reisagent.

Of ontdek meer op de website van HOLLAND AMERICA LINE.