UITNODIGING

2 top adressen – 2 lunch trainings
2 gepassioneerde sprekers

MIS DEZE KANS NIET

GASTRONOMISCHE LUNCH TRAININGS

Woensdag 17 janauri 2024: Restaurant Marcus*

  • Kleine Klijtstraat 30, 8540 Deerlijk

Woensdag 24 januari 2024: RAS (Restaurant aan de Stroom)

  • Ernest Van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen

Telkens van 12 tot 14.00u.

GLENN VERELST

Sr. Business Development Manager Continental Europe

Seabourn, ultra-luxury, ocean and expedition travel

Wist je dat… er een nieuw culinair concept is, SOLIS, om jullie klanten nog meer te verwennen.

SOLIS

“2024 wordt een bijzonder smaakvol jaar met ons nieuw culinair concept. Een Mediterrane keuken geïnspireerd door de plaatsen die we bezoeken, met lichte, moderne gerechten vol kleur en karakter, en vers bereid. Het restaurant zal een levendige, chique sfeer uitstralen met feel-good achtergrondmuziek. Een dinner bij Solis moet onze gasten verrassen en hen een blijvende Seabourn herinnering bezorgen.”

JOERI VAESSEN

Business Development Manager Belgium, Luxembourg, France & Scandinavia

Holland America Line

Wist je dat… reizen onze traditie is. En dat we dit al 150 jaar doen!

BESTEMMING IN DE KIJKER: ALASKA

“Verken The Great Land met de als best beoordeelde rederij in Alaska. Onze geschiedenis met – en onze liefde voor – Alaska gaat 75 jaar terug en dat is te merken. We bieden diepgaande expertise en meer afvaarten naar Glacier Bay National Park dan welke andere cruisemaatschappij dan ook.”

Meerdere personen per kantoor zijn mogelijk, maar volgens beschikbaarheid.

Annulatie kosteloos tot 48u voor het event. Voor een no-show rekenen we € 80 p.p.