De essentie van pure luxe op zee voor jong en oud

HAPAG-LLOYD CRUISES : MS Europa 2

Upgrade uw zomervakantie 2021

Met een capaciteit van maximum 500 gasten aan boord, geniet u van een vrijheid en een luxe zoals u die ook kan vinden in een exclusief resort: geen verplichte dresscode, geen strikt maaltijdschema en geen opgelegde seating : u selecteert zelf uw restaurant en tijdstip. Bovendien heeft dit elegante, kleine cruiseschip de vrijheid om aan te meren in havens waar grote schepen dat niet kunnen : zo ontdekt u zoveel meer, weg van de begane paden.
Welkom aan boord van het beste cruiseschip ter wereld (Berlitz Cruise Guide 2020).

Hoe u uw zomervakantie 2021 een upgrade geeft, leest u hieronder.

Sweet dreams, suite dreams…

De suites aan boord van de MS Europa 2 ademen een gevoel van ruimte uit, met veel licht en een Scandinavisch design. En u hoeft daarom niet per se een suite in de hoogste klasse te kiezen.

Neem nu eens de Penthouse Suite : hoe comfortabel kan het zijn… Ruim 42 m2 groot + een veranda van maar liefst 10 m2, biedt deze suite een walk-in dressing en een aangename zithoek met panoramische ramen die een zicht bieden over de voorbij deinende golven.

Met de Butler Service en de andere voordelen er bovenop, maakt dit van uw reis een zeer aangenaam verblijf op zee.

Jong & Trendy

Dit is cruisen volgens de nieuwste trends: een smart, casual lifestyle, een relaxte atmosfeer en trendy ingericht.

De MS EUROPA 2 is een aanbeveling voor de actieve reizigers, die houden van een moderne lifestyle, een losse sfeer en die zoeken naar flexibiliteit, individualiteit en ontspanning.

Ontdek delicieuze culinaire horizonten

Elegant, kunstig of een snelle hap : u vindt er alle mogelijke specialiteiten, moderne creaties, vegetarische specialiteiten, complexe én eenvoudige schotels.

Met 7 gourmet restaurants aan boord, geniet u van delicieuze culinaire horizonten.

The Green on the sea…

Training aan boord
Met cutting-edge golf simulators aan boord met geïntegreerde video analyses kan u gerust een balletje slaan. Wenst u training sessies met een PGA golf professional, dat kan (met toeslag).

Golf cruises : een specifiek aanbod
Met Cruise & Golf combineert Hapag-Lloyd Cruises twee werelden. Interesse? Dan helpen wij u graag verder. Ontdek alvast één van de golf cruises voor de zomervakantie 2021 : Glamour & Romantiek, een 9-daagse cruise : Palma de Mallorca – Monte Carlo

Golf & Cruise package
MS Europa 2 biedt een uniek package : te boeken voor uw afreis. Dit houdt een aanbod in van een welkom cocktail tot de Green fees & trolleys (e-carts volgens beschikbaarheid), transfers en persoonlijke training met begeleiding van een PGA golf professional . Wij helpen u graag verder.

Met uw VIK’s aan boord (Very Important Kids)

Samen reizen, family fun, quality time… Dat is samen de wereld ontdekken en genieten van grote en kleine momenten. Met een banana boat door de golven klieven, pizza’s bakken in Italië, 3D films beleven, een Foto Safari doen in Santorini… Het kan !

  • The Knopf Club : 2-3 jaar
  • The Kids’ Club : 4-10 jaar
  • The Teens’ Club : 11-15 jaar
  • Informeer u bij ons over deze en andere diensten/mogelijkheden en de toeslagen.

Upgrade uw zomervakantie 2021 met MS Europa 2

Er is véél vraag naar de cruises met de MS Europa 2, het beste cruiseschip ter wereld. Dat maakt dat u dus tijdig moet boeken. Raadpleeg uw reisagent.

Raadpleeg uw reisagent of Footprints Luxury Cruises :
Contactpersoon : Chris Ganseman
+32 (0)3 242.82.80
cruises@footprints.be